Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Гръбна пръскачка STIHL SG 71 18 л

Производител: STIHL
Модел: SG71
Код: 42550194970

Кратко описание


Ръчната градинска пръскачка STIHL SG 71 е предназначена за професионална употреба при обработка на големи култури. Характеризира се със здрава конструкция и голям 18-литров прозрачен резервоар за препарат. За удобство пр... Прочети още...

217.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Ръчната градинска пръскачка STIHL SG 71 е предназначена за професионална употреба при обработка на големи култури. Характеризира се със здрава конструкция и голям 18-литров прозрачен резервоар за препарат. За удобство при продължителна употреба, пръскачката разполага с особено удобна система за носене на гръб. Презрамните колани могат да бъдат регулирани в две различни позиции, осигурявайки оптимално прилепване към ръста на потребителя. Анатомично оформената подложка за гърба осигурява комфорт по време на работа с помпата на пръскачката.

Вградената помпа е надеждно защитена срещу повреди, осигурявайки дълъг експлоатационен живот. Пръскачката разполага с централно позициониран изход за маркуча на резервоара, а лостът на помпата може да се монтира от двете страни, позволявайки използването на пистолета с дясна или лява ръка. Ергономичният изключващ клапан с манометър позволява прецизна работа, а в капака на пръскачката са вградени 3 мерителни чашки за бързо дозиране. За удобство при транспортиране и съхранение, устройството може да се постави в интегрирания държач на тръбата за пръскане.

За специфични задачи имате възможност да подмените месинговата куха конусна дюза с други висококачествени специални дюзи, като например конусовидна дюза за фино дозиране. Освен това, можете да адаптирате пръскачката за растения STIHL SG 71 за допълнителни нужди, като разширите работната област чрез опционалната телескопична тръба STIHL.

Технически данни:

Тегло кг: 5
Вместимост на резервоара л: 18

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: гръбна пръскачка, механична пръскачка, ръчна пръскачка