Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Гръбна пръскачка STIHL SG 71 18 л

Производител: STIHL
Модел: SG71
Код: 42550194970
-10 %
ПРОМО

Оставащо време:

Кратко описание


Ръчната градинска пръскачка STIHL SG 71 е предназначена за професионална употреба в култивиране на големи площи, като се отличава със здрава конструкция и голям 18-литров прозрачен резервоар за препарат. За удобство при ... Прочети още...

217.00 лв 195.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Ръчната градинска пръскачка STIHL SG 71 е предназначена за професионална употреба в култивиране на големи площи, като се отличава със здрава конструкция и голям 18-литров прозрачен резервоар за препарат. За удобство при продължителна употреба, пръскачката е снабдена със специална система за носене на гръб, която осигурява комфорт за потребителя. Презрамните колани могат да бъдат регулирани в две различни позиции, така че да се адаптират оптимално към ръста на оператора, а анатомично оформената подложка за гърба допълнително увеличава комфорта по време на работа.

За гарантиране на дълъг експлоатационен живот, пръскачката е оборудвана с вградена помпа, която е надеждно защитена срещу повреди. Централно позиционираният изход за маркуча на резервоара улеснява работата, а възможността за монтаж на лоста на помпата от двете страни позволява използването на пистолета с дясна или лява ръка. Ергономичният изключващ клапан с манометър осигурява прецизна работа, а в капака на пръскачката са вградени три мерителни чашки за удобно дозиране. За улеснение на транспортирането и съхранението, устройството за разпръскване може да бъде прибрано в интегрирания държач на тръбата за пръскане.

За специфични задачи, пръскачката може да бъде адаптирана чрез подмяната на стандартната месингова куха конусна дюза с други висококачествени специални дюзи. Освен това, с добавянето на опционални аксесоари като телескопична тръба, работната зона може да бъде разширена, осигурявайки по-голяма гъвкавост при използване на пръскачката за различни цели.

Технически данни:

Тегло кг: 5
Вместимост на резервоара л: 18

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: гръбна пръскачка, механична пръскачка, ръчна пръскачка