Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Ножица за клони професионална FELCO 200А-40

Производител: FELCO
Модел: 200А-40
Код: 00008813676

Кратко описание


Професионални ножици за клони с леки алуминиеви дръжки, дължина 40 см, тегло 665 г - с права и изтънена режеща глава, за клони с диаметър до 35 мм.Леки и здрави ножици с цилиндрични дръжки, изработени от алуминиева сплав... Прочети още...

141.60 лв

  • Наличност: ИЗЧЕРПАН


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Професионални ножици за клони с леки алуминиеви дръжки, дължина 40 см, тегло 665 г - с права и изтънена режеща глава, за клони с диаметър до 35 мм.

Леки и здрави ножици с цилиндрични дръжки, изработени от алуминиева сплав / Режещо и подложно острие от високо качествена закалена стомана / Всички части подлежат на ремонт и подмяна - изключително надеждни.

Високо ефективни ножици със система за прецизно (микрометрично) регулиране на степента на натегнатост на остриетата, за прецизен и чест отрез / Изтънена режеща глава за лесен достъп до мястото за изрязване / Назъбено подложно острие за по-добро захващане при изрязване / Модулност при дръжките с възможност за подмяна с различна дължина.

Ергономични ножици със специален гумен тампон в основата на дръжките за редуциране на негативния ефект за ръцете след всеки отрез т / Дръжки с покритие против приплъзване.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: ножица за високо рязане, ножица за клони, овощарска ножица, ножица овощарска