Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Ножица за кастрене на клони GARDENA Comfort StarCut 410 BL

Производител: GARDENA
Модел: StarCut 410 BL
Код: 878220

Кратко описание


Ножицата за кастрене на клони GARDENA Comfort StarCut 410 BL може да достигне всяка точка, дори и в гъсти корони на дървета. Различава се от модел StarCut 160 BL с телескопичната си алуминиева дръжка, която може да се ре... Прочети още...

195.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Ножицата за кастрене на клони GARDENA Comfort StarCut 410 BL може да достигне всяка точка, дори и в гъсти корони на дървета. Различава се от модел StarCut 160 BL с телескопичната си алуминиева дръжка, която може да се регулира безстепенно от 230 до 410 мм без да е необходимо допълнително регулиране на дърпащата лента. Задвижващият механизъм се намира изцяло в дръжката на ножицата и по този начин не може да се оплете в клоните. Особено леката и тясна режеща глава осигурява удобно и целенасочено рязане. Ъгълът на рязане спрямо земята (до 200°) може да се наглася индивидуално: така клоните във всяка една посока могат да се отрежат точно. Специалната форма на остриетата задържа клона в зоната на оптимално рязане и осигурява особено лесно и чисто отрязване. Вътрешната зъбна предавка спестява усилия и осигурява по-голяма сила на рязане, правейки силовото рязане особено лесно. Ножицата за кастрене на клони има прецизно заточени остриета с незалепващо покритие, които осигуряват, както лесното рязане на клони, така и лесно почистване. Едновременно с това покритието защитава от ръжда. Ножицата е оборудвана с ръкохватка за дърпане с краен ограничител срещу изплъзване и допълнителна Т-образна ръкохватка за още по-голям обсег; потребителят може да постигне височина до прибл. 6,5 м. Особено леката и здрава алуминиева ръкохватка осигурява висока стабилност и ниско тегло и по този начин осигурява лесна и точна работа. Обезопасителното заключване е практично и осигурява безопасно транспортиране и съхранение след работа.

Технически характеристики:

Максимален диаметър на рязане: 32 мм
Дължина: телескопична от 230 до 410 см
Начин на рязане: с разминаване
Острие: закалени, незалепващо покритие

Забекежка: Никога не режете с връхната част на остриетата, клонката трябва да е максимално плътно опряла в основата на режещата част.

Рекламация се приема само срещу представяне оригинал (не копие) на касова бележка.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: ножица за високо рязане, ножица за клони, , овощарска ножица, ножица овощарска