Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Ножица за клони STIHL Bypass PB 20

Производител: STIHL
Модел: Bypass PB 20
Код: 00008813664

Кратко описание


Ножицата за клони Bypass STIHL PB 20 е проектирана да осигури прецизно и безсмачкано рязане на зелена маса, като предлага отлична функционалност за лозарство и овощарство. Тя се цени от професионалисти в поддръжката на г... Прочети още...

163.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Ножицата за клони Bypass STIHL PB 20 е проектирана да осигури прецизно и безсмачкано рязане на зелена маса, като предлага отлична функционалност за лозарство и овощарство. Тя се цени от професионалисти в поддръжката на градини и паркове, които изискват прецизно рязане на фина зелена маса. Острието е изработено от висококачествена стомана и е прецизно заточено за постоянна острота. Режещата глава е лесна за обслужване и смазване чрез вътрешното депо за масло.

С дължина от 80 см и голямо рамо на лоста, ножицата PB20 позволява удобно рязане на клони с дебелина до 42 мм. Сменяемото острие може да бъде лесно заменено при нужда. Щадящите ставите буфери осигуряват висок комфорт дори при продължителна употреба. Дълбокият жлеб за сок в опорното острие гарантира чисто рязане на растения с високо съдържание на сок. Ножицата се отличава с дълъг експлоатационен живот и устойчивост на корозия.

Със серията от опционални принадлежности за лозарски ножици на STIHL, като инструмента за заточване 3 в 1, можете да поддържате не само лозарската си ножица, но и други инструменти в добро състояние за продължителна употреба.

Лозарската ножица STIHL PB 20 е удостоена със знака за качество KWF-Profi от Германския център за горски технологии, което потвърждава нейната висока професионална стойност и надежност.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: ножица за високо рязане, ножица за клони, овощарска ножица, ножица овощарска