Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Ръчен трион за кастрене на клони STIHL PR 33 см

Производител: STIHL
Модел: PR 33
Код: 00008818702

Кратко описание


Ръчните триони на STIHL предоставят бързо и точно рязане директно на дървото, отрязани клони или дървени материали. Те се отличават със здрава и ергономична конструкция, базирана на висококачествени материали, което гара... Прочети още...

92.50 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Ръчните триони на STIHL предоставят бързо и точно рязане директно на дървото, отрязани клони или дървени материали. Те се отличават със здрава и ергономична конструкция, базирана на висококачествени материали, което гарантира издръжливост и удобство при употреба. Като професионалист или амбициозен градинар, имате инструмент, който ви позволява да работите ефективно и с минимално усилие.

Ръчните триони на STIHL с право острие на триона осигуряват бърз и лесен напредък при рязане, особено при поддръжката на дървесни насаждения. Острието на триона е изработено от импулсно закалена, хромирана стомана с конусовидна форма и тройно японско заточване за висока ефективност. Те са снабдени с антикорозионно покритие и са подходящи за различни приложения.

Ергономичната 2-компонентна ръкохватка на резачките за клони на STIHL ви помага да работите с минимално усилие, дори при продължителна употреба. Серийният кобур може да бъде монтиран от двете страни на колана, което позволява удобна употреба както от десничари, така и от левичари.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: трион за клони, градински трион, ръчен трион, трион за кастрене, овощарски трион