Каталог

Гребло за мотофреза Икономик 780 мм

ГАЛЕРИЯ СНИМКИ
Гребло за мотофреза Икономик 780 мм Гребло за мотофреза Икономик 780 мм Гребло за мотофреза Икономик 780 мм Гребло за мотофреза Икономик 780 мм Гребло за мотофреза Икономик 780 мм

Модел:  Икономик 780
Кат. №: 
Гаранция: 
Наличност:  Няма в наличност

Цена: 116.00 лв
Бр:

Гребло за мотофреза Икономик 780 мм

Греблото е предназначено за почистване на сняг, зърно, оборски тор, леки строителни отпадъци, заравняване на терени. Ширина 780 мм.

Греблото работи с различни модели ръчноводими двуколесни самоходни машини като мотофрези, мотоблокове и двуколесни трактори, които могат да осигурят скорост на движение от 1 до 5 км/час и достатъчно теглително/бутащо усилие. 

Закрепването към машината се извършва със захват тип - адаптор, който се предлага за различните модели машини. Греблото се монтира фронтално пред машината. Има една ос на ротация за компенсиране неравностите по пътя. Избутването на снега встрани от прохода се извършва чрез маневра и периодично завиване на машината.

Греблото е изработено от горещо валцована ламарина S235JR с дебелина 2,5 мм., завършено с прахово полимерно покритие по RAL. Работната шина / основата е изработена от горещо валцована шина S235JR , 60 х 5, завършена със студено поцинковане. Същата може да бъде заменена с нова такава, след износване. 

Стандартно греблото е боядисано с черна полимерна прахова боя. Работната шина, плъзгачите, скрепителните и фиксиращи части са поцинковани с бял цинк.

Производителността на греблото зависи от ширината му, от мощността на машината, към която е монтирано и от вида на почиствания материал.

Напишете запитване

Вашето име:
Вашият имейл:
Телефонен номер:
Вашето запитване:
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Подобни артикули