Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Гребло за мотофреза Икономик 820 мм

Производител: PRISMA
Модел: Икономик 820

Кратко описание


Греблото е предназначено за почистване на сняг, зърно, оборски тор, леки строителни отпадъци, заравняване на терени. Ширина 820 мм.Греблото работи с различни модели ръчноводими двуколесни самоходни машини като ... Прочети още...

125.00 лв

  • Наличност: ИЗЧЕРПАН


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Греблото е предназначено за почистване на сняг, зърно, оборски тор, леки строителни отпадъци, заравняване на терени. Ширина 820 мм.

Греблото работи с различни модели ръчноводими двуколесни самоходни машини като мотофрези, мотоблокове и двуколесни трактори, които могат да осигурят скорост на движение от 1 до 5 км/час и достатъчно теглително/бутащо усилие. 

Закрепването към машината се извършва със захват тип - адаптор, който се предлага за различните модели машини. Греблото се монтира фронтално пред машината. Има една ос на ротация за компенсиране неравностите по пътя. Избутването на снега встрани от прохода се извършва чрез маневра и периодично завиване на машината.

Греблото е изработено от горещо валцована ламарина S235JR с дебелина 2,5 мм., завършено с прахово полимерно покритие по RAL. Работната шина / основата е изработена от горещо валцована шина S235JR , 60 х 5, завършена със студено поцинковане. Същата може да бъде заменена с нова такава, след износване. 

Стандартно греблото е боядисано с черна полимерна прахова боя. Работната шина, плъзгачите, скрепителните и фиксиращи части са поцинковани с бял цинк.

Производителността на греблото зависи от ширината му, от мощността на машината, към която е монтирано и от вида на почиствания материал.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: гребло за сняг, гребло за мотофреза, гребло за мотокултиватор