Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Удължител за резачка за клони STIHL GTA 26

Производител: STIHL
Модел: GTA
Код: GA018205000

Кратко описание


С използването на удължителя за STIHL GTA 26 можете удобно да разширите обхвата на действие на вашата акумулаторна резачка за клони STIHL GTA 26 при работа в двора и градината. Това ви позволява да достигнете клони на по... Прочети още...

129.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

С използването на удължителя за STIHL GTA 26 можете удобно да разширите обхвата на действие на вашата акумулаторна резачка за клони STIHL GTA 26 при работа в двора и градината. Това ви позволява да достигнете клони на по-голямо разстояние.

Дългата тръбна дръжка, като втора точка за захващане, осигурява ергономично държане с две ръце и допълнителна стабилност при воденето на вашата GTA 26, монтирана на удължителя. Разположението на дръжките и гумираният покритие гарантират здрав захват, особено когато се налага да режете високи клони на труднодостъпни места.

Чрез закрепване на резачката за клони в прав линеен план с тръбата, чрез специалния механизъм на удължителя, се предотвратява накланянето на уреда по време на работа. Удължителят за STIHL GTA 26 е изработен от лек алуминиев профил. С тегло само 1,3 кг, можете да работите с GTA 26 с минимално усилие. Поставянето или свалянето на резачката за клони се извършва лесно, без да се налага използването на инструменти.

ЗАБЕЛЕЖКА: На снимките е показан удължител с монтиран уред GTA 26. Уреда се продава отделно.


Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: удължител, удължител за резачка, удължител за кастрачка