Каталог

Комби двигател Щил - Stihl KM 56 RC-E

ГАЛЕРИЯ СНИМКИ
Комби двигател Щил - Stihl KM 56 RC-E Комби двигател Щил - Stihl KM 56 RC-E Комби двигател Щил - Stihl KM 56 RC-E Комби двигател Щил - Stihl KM 56 RC-E Комби двигател Щил - Stihl KM 56 RC-E Комби двигател Щил - Stihl KM 56 RC-E Комби двигател Щил - Stihl KM 56 RC-E

Модел:  KM 56 RC-E
Кат. №:  41442000016
Гаранция:  24 месеца
Наличност:  В наличност

Цена: 777.00 лв
Бр:

Бърза Поръчка
0895665385Полетата маркирани със "*"
са задължителни


Комби двигател Stihl KM 56 RC-E

Лек и удобен за работа двигател за комби система с улеснено запалване и кръгова ръкохватка за универсална употреба. Комфортно стартиране оборудвано с устройство ErgoStart (E). Удобен за транспортиране и съхранение, заради малкия си размер. Сбърза връзка за лесна смяна на накрайниците. Двигател 2 MIX с до 20% по-малък разход на гориво в сравнение с традиционните двутактови двигатели без технология 2-MIX, благодарение на което околната среда се замърсява в по-ниска степен и се отделят по-малко отпадни газове. Наличие на стоп-бутон - отпада необходимостта от включване на бутони при повторно запалване. Капачка с клип система за бързо отваряне на резервоара без нужда от инструмент или каквото и да е усилие. Прозрачен резервоар за по лесно следене на нивото на горивото. Бърза връзка с крилчата гайка за бързо и лесно прикачване и откачване на отделните приставки на комбо системата. Електронен за палителен модул - по лесно палене на машината и безпроблемна работа. Ръчна подкачваща помпа за да намалите броя на необходимите издърпвания на стартерното въже с около 40%, тъй като по този начин се осигурява по-бързо снабдяване с нужното за стартиране гориво.

Технически характеристики:

Работен обем см³: 27.2
Мощност kW/к.с: 0.8/1.1
Тегло кг: 4.3 с празен резервоар и без прикачен режещ инструмент
Дължина до съединителната муфа мм: 840
Звуково налягане dB(A): 96
Звукова мощност dB(A): 106.0
Ниво на вибрациите ляво/дясно м/сек²: 4/7

Внимание! Комбо двигателят се продава без приставките за прикачване. Приложената снимка на машината и приставките е само за да добие представа клиента какви уреди може да се прикачват към комбо двигателя.

Напишете запитване

Вашето име:
Вашият имейл:
Телефонен номер:
Вашето запитване:
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Подобни артикули