Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Бензинов комби двигател STIHL KM 56 RC-E

Производител: STIHL
Модел: KM 56 RC-E
Код: 41442000016

Кратко описание


Бензиновият комбиниран двигател STIHL KM 56 RC-E е подходящ за използване с различни комбинирани инструменти от системата STIHL CombiSystem. Този модел е предназначен главно за домашни потребители, които желаят да извърш... Прочети още...

779.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Бензиновият комбиниран двигател STIHL KM 56 RC-E е подходящ за използване с различни комбинирани инструменти от системата STIHL CombiSystem. Този модел е предназначен главно за домашни потребители, които желаят да извършват различни дейности около дома, двора и градината с един единствен двигател.

Комбинираният двигател е базиран на икономичния двигател STIHL 2-MIX. Снабден е с устройство за лесно стартиране STIHL ErgoStart, което осигурява равномерен стартов процес с минимално усилие. Електронната система за запалване гарантира безпроблемна работа на двигателя и намалява емисиите на отработени газове. Стоп бутона позволява лесно възобновяване на работата след прекъсване.

Кръглата ергономична ръкохватка с ограничител е полезна при работа в тесни пространства. Подплатеният презрамен колан допринася за комфорт по време на работа. Бързата връзка с крилчата гайка на STIHL KM 56 RC-E позволява бърза смяна на комбинираните инструменти, като например косата STIHL FSB-KM с приставката за обкантване STIHL FCB-KM. За удобство при транспортиране или съхранение, комбинираният двигател може да се разглоби с помощта на свалящия се лост.

Важно е да се отбележи, че бензиновият комбиниран двигател STIHL KM 56 RC-E не може да бъде използван с приставката за отстраняване на плевели STIHL RG-KM.

Технически характеристики:

Работен обем 27,2 см³
Мощност 0,8/1,1 kW/к.с.
Дължина до съединителната муфа 84 cм
Ниво на звуково налягане 96 dB(A) 1)
Вместимост на резервоара 0,34 л
Ниво на звукова мощност 107 dB(A) 1)
Тегло 4,3 кг
CO2 853 g/kWh
Ниво на вибрации ляво/дясно 8,5/7,7 м/сек² 2)

1)K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A)
2)K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2 м/сек²

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: бензинов комби двигател, комби система