Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Бензинов комби двигател STIHL KM 94 R-CE

Производител: STIHL
Модел: KM 94 R-CE
Код: 41492000090

Кратко описание


Бензиновият лек комбиниран двигател STIHL KM 94 RC-E е идеален за професионални потребители, които извършват поддръжка на градината или обработват по-големи площи. Двигателят STIHL 2-MIX е удобен и икономичен. Функцията ... Прочети още...

899.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Бензиновият лек комбиниран двигател STIHL KM 94 RC-E е идеален за професионални потребители, които извършват поддръжка на градината или обработват по-големи площи. Двигателят STIHL 2-MIX е удобен и икономичен. Функцията за частично натоварване STIHL ECOSPEED ви позволява да регулирате оборотите директно с мултифункционалната ръкохватка, за да адаптирате мощността според конкретните изисквания и да спестите гориво.

Устройството STIHL ErgoStart ви помага за лесно стартиране на комбинирания двигател STIHL KM 94 RC-E, осигурявайки равномерен процес на стартиране. Електронната система за запалване осигурява безпроблемна работа на двигателя и намалява емисиите на отработени газове. След прекъсване на работата, двигателят може да се стартира отново директно с помощта на стоп бутона.

Ергономичната кръгова ръкохватка с ограничител ви помага за удобна работа с STIHL KM 94 RC-E, дори и в тесни пространства. Антивибрационната система на STIHL намалява вибрациите на двигателя, предпазвайки вашия мускулно-скелетен систем.

С подплатения презрамен колан можете да извършвате по-продължителна работа по-спокойно и с по-малко усилия. STIHL KM 94 RC-E е съвместим с всички комбинирани инструменти в системата STIHL CombiSystem. С практичната бърза връзка с крилчат винт можете лесно да смените инструмента, предоставяйки разнообразни възможности за употреба. Освен това, KM 94 RC-E е лесен за транспортиране и съхранение, благодарение на свалящата се тръба.

Технически характеристики:

Работен обем 24,1 см³
Мощност 0,9/1,2 kW/к.с.
Дължина до съединителната муфа 90 cм
Вместимост на резервоара 0,54 л
Тегло 4 кг
CO2 794 g/kWh

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: бензинов комби двигател, комби система