Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Бензинов комби двигател STIHL KM 131 R

Производител: STIHL
Модел: KM 131 R
Код: 41802000589

Кратко описание


Бензиновият комбиниран двигател STIHL KM 131 R е предназначен за професионалисти, които изпълняват задачи с високи изисквания в поддръжката на градини и ландшафт. Снабден с двигател STIHL 4-MIX®, той осигурява ефективна ... Прочети още...

1,039.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Бензиновият комбиниран двигател STIHL KM 131 R е предназначен за професионалисти, които изпълняват задачи с високи изисквания в поддръжката на градини и ландшафт. Снабден с двигател STIHL 4-MIX®, той осигурява ефективна работа със своята сила и въртящ момент. Увеличеният резервоар за гориво ви позволява да работите без прекъсване за по-дълги интервали.

Стартирането на комбинирания двигател STIHL KM 131 R е улеснено от автоматичната декомпресия и ръчната горивоподкачваща помпа, които намаляват необходимото издърпване на стартерното въже. Всички елементи за управление са интегрирани в мултифункционалната ръкохватка, където се намира и стоп бутона, позволяващ директно повторно стартиране на двигателя след прекъсване на работата. Кръглата ръкохватка с ограничител ви позволява да работите дори в тесни, труднодостъпни зони. Въздушният филтър с дълъг експлоатационен живот е лесно достъпен и осигурява по-дълго време на работа без нужда от поддръжка. Антивибрационната система на STIHL омекотява вибрациите, предпазвайки вашия комфорт при работа.

Презраменият колан, снабден с подплати, ви позволява да работите по-продължително и с по-малко напрежение. С голямото разнообразие от комбинирани инструменти за STIHL KM 131 R в системата STIHL CombiSystem можете да изпълнявате множество редовни задачи. С бързата връзка с крилчат винт можете лесно да смените инструментите без нужда от допълнителни инструменти.

Технически характеристики:

Работен обем 36,3 см³
Мощност 1,4/1,9 kW/к.с.
Дължина до съединителната муфа 94 cм
Вместимост на резервоара 0,71 л
Тегло 4,4 кг
CO2 845 g/kWh


Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Тагове: ензинов комби двигател, комби система