Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Бензинов комби двигател STIHL KM 235 R

Производител: STIHL
Модел: KM 235 R
Код: 41510115303

Кратко описание


С мощния бензинов комбиниран двигател STIHL KM 235 R можете да изпълнявате разнообразни задачи с високи изисквания в градинарството и поддръжката на ландшафта. Със своята впечатляваща мощност двигателят 2-MIX на STIHL га... Прочети още...

839.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

С мощния бензинов комбиниран двигател STIHL KM 235 R можете да изпълнявате разнообразни задачи с високи изисквания в градинарството и поддръжката на ландшафта. Със своята впечатляваща мощност двигателят 2-MIX на STIHL гарантира ефективна работа. Кръглата ръкохватка ви осигурява възможност за ефективно действие дори в ограничени пространства, като в същото време предоставя максимална свобода на движенията.

За стартиране на комбинирания двигател STIHL KM 235 R се използва автоматична декомпресия и ръчна помпа за горивото, което намалява броя на издърпванията на стартерното въже. Управлението на STIHL KM 235 R е много удобно, тъй като всички командни елементи са интегрирани в управляваната с една ръка мултифункционална ръкохватка. Антивибрационната система на STIHL осигурява комфортна работа, като намалява вибрациите и предпазва мускулите и ставите.

С широката гама от комбинирани инструменти за STIHL KM 235 R в комбинираната система на STIHL можете да изпълнявате множество задачи с един и същи двигател. С помощта на бързата връзка с крилчат винт можете лесно да сменяте комбинираните инструменти без да се налага използването на допълнителни инструменти.

Технически характеристики:

Вместимост на резервоара 0,81 л
Работен обем 36,3 см³
Мощност 1,55/2,1 kW/к.с.
Тегло 5,7 кг
Дължина до съединителната муфа 94 cм
CO2 990 g/kWh

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: бензинов комби двигател, комби система