Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Приставка аератор STIHL RL-MM

Производител: STIHL
Модел: RL-MM
Код: 46017404600

Кратко описание


За оптималното снабдяване с въздух и хранителни вещества на вашата тревна площ, препоръчваме аератора STIHL RL-MM. Този инструмент е предназначен както за професионалисти, така и за частни потребители и се монтира към Му... Прочети още...

133.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

За оптималното снабдяване с въздух и хранителни вещества на вашата тревна площ, препоръчваме аератора STIHL RL-MM. Този инструмент е предназначен както за професионалисти, така и за частни потребители и се монтира към МултиСистемата на STIHL, специално разработена за почвени дейности. При вертикутиране на тревата, например, аераторът предоставя силна подкрепа.

Въртящите се двойни ножове на аератора са изработени от висококачествена стомана, което гарантира равномерно пробиване на повърхността на тревната площ. Това подпомага оптималното снабдяване с въздух на кореновата система, подобрявайки приема на важни хранителни вещества и стимулирайки растежа на корените. Благодарение на работната ширина от 20 см, аераторът RL-MM може да бъде използван безпроблемно и на по-труднодостъпни места. Той е ефективен инструмент за запазване на здрава и добре поддържана трева.

Бензиновият аератор RL-MM е лесен за свързване с мощния МултиДвигател STIHL MM 56. При нужда може лесно да бъде заменен с друг МултиИнструмент, като същевременно осигурява гъвкавост и функционалност при работа.

Технически характеристики:

Работна ширина 200 мм
Тегло 2 кг

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: приставка за аериране, приставка за мулти двигател