Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Приставка кастрачка STIHL HT-KM

Производител: STIHL
Модел: HT-KM
Код: 41822000057

Кратко описание


Кастрачката STIHL HT-KM е изключително удобен и ефективен инструмент, предназначен за професионални озеленители, общински предприятия и овощари. С нея можете лесно да режете високо разположени клони, които са труднодостъ... Прочети още...

399.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Кастрачката STIHL HT-KM е изключително удобен и ефективен инструмент, предназначен за професионални озеленители, общински предприятия и овощари. С нея можете лесно да режете високо разположени клони, които са труднодостъпни от земята, например при поддръжката на дървета.

Общата дължина от 126 см на КомбиИнструмента ви позволява да достигате клони на височина до 3 метра. За да получите достъп до още по-труднодостъпни и по-високи места, можете да добавите карбонов удължител STIHL с дължина от 100 см, който предоставя допълнителен обхват на действие. С помощта на здравата кука за клони можете лесно да захванете и отстраните отрязания материал. Компактната конструкция и лекото тегло от само 1,3 кг на кастрачката HT-KM позволяват комфортна и ергономична работа. Режещата верига с доказано качество на STIHL, заедно с интегрираната маркировка за засичане, ви помагат да извършвате правилни срязвания бързо и точно.

Кастрачката STIHL HT-KM е част от КомбиСистемата на STIHL и е съвместима с всички КомбиДвигатели на STIHL, като например STIHL KM 94 RC-E. Свързването между инструмента и двигателя се осъществява лесно и без проблеми, благодарение на бързата връзка с крилчат винт.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: приставка кастрачка, приставка за кастрене, комби инструмент за кастрене