Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Приставка коса STIHL FSB-KM

Производител: STIHL
Модел: FSB-KM
Код: 41377405008

Кратко описание


С моторната коса STIHL FSB-KM можете да работите като частен собственик на градина ефективно, дори и на труднодостъпни места, които не са достъпни с други уреди. Благодарение на извитата си тръба, моторната коса е особен... Прочети още...

128.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

С моторната коса STIHL FSB-KM можете да работите като частен собственик на градина ефективно, дори и на труднодостъпни места, които не са достъпни с други уреди. Благодарение на извитата си тръба, моторната коса е особено подходяща за почистване на тесни места, като например около дървета или стени.

Моторната коса FSB-KM е оборудвана с глава за косене с две корди STIHL AutoCut C 6-2, която е специално предназначена за употреба на труднодостъпни места като краища на тревна площ. AutoCut C 6-2 предлага голямо разнообразие от дълготрайни корди, което ви позволява да извършвате ефективно различни видове косене. Предпазният щит над въртящите се корди улавя изхвърчащите камъчета, които могат да се изхвърлят по време на косене.

Със своето изключително малко тегло, косата FSB-KM се управлява лесно и удобно.

Като КомбиИнструмент, STIHL FSB-KM може да се комбинира с различни КомбиДвигатели STIHL с кръгла ръкохватка, като например STIHL KM 56 RC-E. Монтажът или смяната на КомбиИнструмента се извършва бързо и лесно.

Важно е да отбележите, че моторната коса STIHL FSB-KM не може да се използва с КомбиДвигателите KM131 R, KMA 130 R и KMA 135 R.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: приставка за косене, накрайник за косене