Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Приставка почвен разрохквател STIHL BK-MM

Производител: STIHL
Модел: BK-MM
Код: 46017404606

Кратко описание


Приставката за разрохкване на почва STIHL BK-MM е незаменим инструмент както за професионалисти, така и за обикновени потребители при прецизни дейности по обработка на почвата в градината. С помощта на този МултиИнструме... Прочети още...

122.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Приставката за разрохкване на почва STIHL BK-MM е незаменим инструмент както за професионалисти, така и за обикновени потребители при прецизни дейности по обработка на почвата в градината. С помощта на този МултиИнструмент можете да раздробите почвата и да разбияте грубите буци на по-дребни части. Дори сгъстените почви могат да бъдат ефективно обработвани с тази приставка за разрохкване на почва. Ако сгъстената, глинеста почва поврежда тревната площ, на нашия уебсайт ще намерите съвети за опесъчване на тревната площ. Освен това, приставката може да разнася и фини песъчливи почви. Чрез разрохкването на почвата с помощта на BK-MM се подготвя почвата за засяване.

Приставката за разрохкване на почва BK-MM е особено подходяща за извличане на редове или за разбиване на по-твърди пластове земя между свободно разположените растения. С работна ширина от 22 см можете да я използвате и на по-труднодостъпни места.

STIHL BK MM може да се използва с помощта на Мулти Двигател STIHL 56.

Технически характеристики:

Работна ширина 220 мм
Тегло 2 кг


Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: приставка за разрохкване, приставка за мулти двигател