Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Приставка почвена фреза STIHL BF-KM

Производител: STIHL
Модел: BF-KM
Код: 46017405000

Кратко описание


Почвената фреза STIHL BF-KM, с обща дължина от 100 см, е идеален помощник за работата по поддръжката на градината, независимо дали става въпрос за любители градинари или професионални градинари. Този КомбиИнструмент знач... Прочети още...

527.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Почвената фреза STIHL BF-KM, с обща дължина от 100 см, е идеален помощник за работата по поддръжката на градината, независимо дали става въпрос за любители градинари или професионални градинари. Този КомбиИнструмент значително улеснява подготовката на градината за нови насаждения или за обработка на по-малки площи.

Почвената фреза е особено полезна за раздробяване и разрохкване на почвата, включително и на твърди или тежки почви, бързо и ефективно. Тя е подходяща и за аериране и култивиране на почвата, като защитата срещу пръски улавя ефикасно частиците почва.

С работна ширина от само 22 см, почвената фреза STIHL BF-KM е удобна за работа и в стеснени участъци, което ви позволява да достигнете до места, които обикновено са трудно достъпни.

Този КомбиИнструмент може да се използва с всички модели КомбиДвигатели на STIHL, както и с моторната коса STIHL FR 130 T (вече не се предлага).

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: приставка за фрезоване, приставка почвена фреза, комби инструмент за фрезоване