Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Приставка ролкова метла с предпазител STIHL KW-KM

Производител: STIHL
Модел: KW-KM
Код: 46017404904

Кратко описание


Ролковата метла STIHL KW-KM е идеална част от КомбиСистемата на STIHL както за професионални потребители, така и за домашни потребители, които търсят удобство и ефективност при почистване на тротоари, улици и различни др... Прочети още...

1,026.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Ролковата метла STIHL KW-KM е идеална част от КомбиСистемата на STIHL както за професионални потребители, така и за домашни потребители, които търсят удобство и ефективност при почистване на тротоари, улици и различни други повърхности през всички сезони на годината.

С ролковата метла STIHL KW-KM можете лесно и ефективно да почиствате отпадъци, замърсявания, шум, сняг и други материи. Например можете да почиствате входовете на дворове и гаражи, да събирате листа през есента или да почиствате по-тънки слоеве сняг през зимата. За професионалния потребител, ролковата метла KW-KM е идеална за почистване на тротоари, паркинги и други обществени площи. Въртящите се гумени ламели осигуряват изключителна ефективност при работа и са издръжливи, като имат дълъг експлоатационен живот. Голямият предпазен щит осигурява вашата безопасност, предпазвайки ви от летящи частици и по-големи пръски по време на почистване.

Ролковата метла KW-KM на STIHL е съвместима с всички предлагани КомбиДвигатели на STIHL. Лесно и бързо я свързвате с вашия КомбиДвигател, като например STIHL KM 111 R.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: приставка ролкова метла, приставка за метене, комби инструмент метла