Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Приставка за жив плет STIHL HL-KM 145° 60 см

Производител: STIHL
Модел: HL-KM
Код: 42437405008

Кратко описание


STIHL HL-KM 145°, като приставка за храсти в КомбиСистемата на STIHL, е изключително универсален инструмент с множество приложения. Благодарение на голямата си обща дължина, този КомбиИнструмент ви позволява да извършват... Прочети още...

599.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

STIHL HL-KM 145°, като приставка за храсти в КомбиСистемата на STIHL, е изключително универсален инструмент с множество приложения. Благодарение на голямата си обща дължина, този КомбиИнструмент ви позволява да извършвате трудни операции по рязане на високи живи плетове особено ефективно. HL-KM 145° е подходящ също така за професионално рязане и косене близо до земята.

Този инструмент не е само подходящ за поддръжка на жив плет, но и за прецизни задачи в градината. Приспособлението за храсти STIHL HL-KM 145° ви позволява да регулирате ножодържача безстепенно до ъгъл от 145°, което ви дава възможност да изпълнявате задачите си по рязане на жив плет или наземна растителност особено прецизно. След приключване на работата ножодържачът и ръкохватката се сгъват лесно за удобно транспортиране на инструмента, като се спестява място.

Приставката за храсти STIHL HL-KM 145° се предлага с различни дължини на рязане, включително 50 см и 60 см, и може да се използва с всички КомбиДвигатели от КомбиСистемата на STIHL, като например с КомбиДвигател STIHL KM 56 RC-E. Свързването се осъществява бързо и лесно чрез бързата връзка с крилчат винт.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: приставка за храсти, приставка жив плет, комби инструмент за жив плет