Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Бензинова самоходна косачка за мулчиране VIKING MB 3 RT

Производител: VIKING
Модел: MB 3 RT
Код: 63610113411

Кратко описание


Мощна триколесна мултифункционална, самоходна, моторна, бензинова косачка за мулчиране с двигател Ready-Start и колесен механизъм. Благодарение на триколесната конструкция със свободно движещо и фиксиращо се предно ... Прочети още...

1,029.00 лв

  • Наличност: ИЗЧЕРПАН


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Мощна триколесна мултифункционална, самоходна, моторна, бензинова косачка за мулчиране с двигател Ready-Start и колесен механизъм. Благодарение на триколесната конструкция със свободно движещо и фиксиращо се предно колело тя е изключително маневрена. Това улеснява косенето около храсти и дървета и е много практично при косене по тесни места с много завои. Може да се използва като косачка със странично изхвърляне и като косачка за мулчиране. Бързи връзки Quick-Fix, осигуряващи бързо и лесно затягане и разхлабване на държачите на ръкохватката. Равномерен ход благодарение на интегрираните елементи за затихване на вибрациите за продължителна работа с по-добро водене на уреда с минимално усилие. Ready Start намалява съпротивлението при стартиране на косачката: едно дръпване на въжето е достатъчно за запалване на двигателя. Надеждно стартиране при всякакви температури благодарение на стартовата автоматика. Благодарение на конструкцията от стоманена ламарина корпусът е стабилен и устойчив на усукване. Регулирането във височина при триколесните мултифункционални косачки става посредством настройка на задните колела по оста и индивидуална настройка на предното колело. Това позволява бързо и лесно приспособяване височината на косене към условията на косене. При сгъната ръкохватка уредът става много компактен, при съхраняване не заема много място и се транспортира лесно. Колесният механизъм улеснява косенето на големи площи и по склонове. Монтираните на два сачмени лагера колела са много стабилни и имат дълъг живот на експлоатация.

Технически характеристики:

Двигател, тип: B&S Serie 675 RS
Тревна площ м²     2000
Работни обороти об/мин: 2800
Ширина на косене см: 48
Височина на косене мм: 25-80
Стартиране / спиране: HS/MS
Тегло кг: 32
Скорост км/ч; 3.5
Гарантирано ниво на звукова мощност LwA dB (A): 96
Измерено ниво на звуково налягане LpA dB (A): 82
Коеф. на неопределеност на звуковото налягане KpA dB (A): 2
Ниво на вибрациите ahw м/сек²: 5.00
Коефициент на неопределеност К м/сек²: 2.50

Мулчиране

При затворена клапа за странично изхвърляне в корпуса на косачката тревата се надробява на фини частици, които падат като тор върху окосената площ и я обогатяват с хранителни вещества и влага.

Нож за мулчиране

Със специално оформения нож за мулчиране тревата се отрязва постепенно и след това в корпуса на косачката се надробява на фини частици, които падат като тор върху окосената площ и я обогатяват с хранителни вещества и влага.

Странично изхвърляне

При косене с отворена клапа за изхвърляне окосената трева се изхвърля настрани.

Регулируемо предно колело

Свободно движещото се предно колело на триколесните мултифункционални косачки дава възможност за маневриране при работа. При косене по леки наклони и за точно окосяване по краищата на тревните площи то може да бъде фиксирано.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: косачка за трева, моторна косачка, бензинова косачка, косачка бензинова, косачка самоходна, самоходна косачка, косачка за мулчиране