Каталог

Косачка за мулчиране Viking MB 3 R


Модел:  MB 3 R
Кат. №:  63610113401
Гаранция:  24 месеца
Наличност:  Няма в наличност

Цена: 945.00 лв
Бр:

Косачка за мулчиране Viking MB 3 R

Може да се използва като косачка за трева със странично изхвърляне и като косачка за мулчиране, като се затвори клапата за странично изхвърляне.

Мощна 3-колесна мултифункционална моторна, бензинова косачка за мулчиране с двигател ReadyStart. Триколесната конструкция със свободно движещо и фиксиращо се предно колело я прави много маневрена. Това улеснява косенето около храсти и дървета и е много практично при косене по тесни места със завои. Бързите връзки Quick-Fix улесняват сгъването на ръкохватката при транспортиране и съхранение на косачката. Косачката се отличава с равномерен ход благодарение на интегрираните елементи за затихване на вибрациите за продължителна работа с по-добро водене на уреда с минимално усилие. Системата Ready Start намалява съпротивлението при стартиране на косачката: едно дръпване на въжето е достатъчно за запалване на двигателя. Надеждно стартиране при всякакви температури благодарение на стартовата автоматика. Със специално оформения нож за мулчиране тревата се отрязва постепенно и след това в корпуса на косачката се надробява на фини частици, които падат като тор върху окосената площ и я обогатяват с хранителни вещества и влага. При косене с отворена клапа за изхвърляне окосената трева се изхвърля настрани.Регулирането във височина при триколесните мултифункционални косачки става посредством настройка на задните колела по оста и индивидуална настройка на предното колело. Това позволява бързо и лесно приспособяване височината на косене към условията на косене. При сгъната ръкохватка уредът става много компактен, при съхраняване не заема много място и се транспортира лесно. Монтираните на два сачмени лагера колела са много стабилни и имат дълъг живот на експлоатация.

Технически характеристики:

Двигател, тип: B&S Serie 675 RS
Тревна площ м²: 2000
Работни обороти об/мин: 2800
Ширина на косене см: 48
Височина на косене мм: 25-80
Стартиране / спиране: HS/MS
Тегло кг: 30
Гарантирано ниво на звукова мощност LwA dB (A): 96
Измерено ниво на звуково налягане LpA dB (A): 82
Коеф. на неопределеност на звуковото налягане KpA dB (A): 2
Ниво на вибрациите ahw м/сек²: 4.50
Коефициент на неопределеност К м/сек²: 2.25

Мулчиране

При затворена клапа за странично изхвърляне в корпуса на косачката тревата се надробява на фини частици, които падат като тор върху окосената площ и я обогатяват с хранителни вещества и влага.

Нож за мулчиране

Със специално оформения нож за мулчиране тревата се отрязва постепенно и след това в корпуса на косачката се надробява на фини частици, които падат като тор върху окосената площ и я обогатяват с хранителни вещества и влага.

Странично изхвърляне

При косене с отворена клапа за изхвърляне окосената трева се изхвърля настрани.

Регулируемо предно колело

Свободно движещото се предно колело на триколесните мултифункционални косачки дава възможност за маневриране при работа. При косене по леки наклони и за точно окосяване по краищата на тревните площи то може да бъде фиксирано.

Напишете запитване

Вашето име:
Вашият имейл:
Телефонен номер:
Вашето запитване:
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Подобни артикули