Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Бензинова косачка за мулчиране VIKING MB 3 RТХ

Производител: VIKING
Модел: MB 3 RТХ
Код: 63610113495

Кратко описание


Комфортна, 3-колесна, мултифункционална моторна, бензинова косачка за мулчиране с колесен механизъм. Триколесната конструкция със свободно движещо и фиксиращо се предно колело я прави много маневрена и улеснява косенето ... Прочети още...

869.00 лв

  • Наличност: ИЗЧЕРПАН


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Комфортна, 3-колесна, мултифункционална моторна, бензинова косачка за мулчиране с колесен механизъм. Триколесната конструкция със свободно движещо и фиксиращо се предно колело я прави много маневрена и улеснява косенето около храсти и дървета, както и по тесни места с много завои. Може да се използва като косачка със странично изхвърляне и като косачка за мулчиране. Бързи връзки Quick-Fix, осигуряващи бързо и лесно затягане и разхлабване на държачите на ръкохватката. Равномерен ход благодарение на интегрираните елементи за затихване на вибрациите за продължителна работа с по-добро водене на уреда с минимално усилие. Благодарение на конструкцията от стоманена ламарина корпусът е стабилен и устойчив на усукване. Регулирането във височина при триколесните мултифункционални косачки става посредством настройка на задните колела по оста и индивидуална настройка на предното колело. Това позволява бързо и лесно приспособяване височината на косене към условията на косене. При сгъната ръкохватка уредът става много компактен, при съхраняване не заема много място и се транспортира лесно. Монтираните на два сачмени лагера колела са много стабилни и имат дълъг живот на експлоатация.

Технически характеристики:

Двигател, тип: B&S Serie 450
Тревна площ м²: 2000
Работни обороти об/мин: 2900
Ширина на косене см: 48
Височина на косене мм: 25-80
Стартиране / спиране: HS/MS
Тегло кг: 30
Гарантирано ниво на звукова мощност LwA dB (A): 96
Измерено ниво на звуково налягане LpA dB (A): 82
Коеф. на неопределеност на звуковото налягане KpA dB (A): 2
Ниво на вибрациите ahw м/сек²: 5.57
Коефициент на неопределеност К м/сек²: 2.24

Мулчиране

При затворена клапа за странично изхвърляне в корпуса на косачката тревата се надробява на фини частици, които падат като тор върху окосената площ и я обогатяват с хранителни вещества и влага.

Нож за мулчиране

Със специално оформения нож за мулчиране тревата се отрязва постепенно и след това в корпуса на косачката се надробява на фини частици, които падат като тор върху окосената площ и я обогатяват с хранителни вещества и влага.

Странично изхвърляне

При косене с отворена клапа за изхвърляне окосената трева се изхвърля настрани.

Регулируемо предно колело

Свободно движещото се предно колело на триколесните мултифункционални косачки дава възможност за маневриране при работа. При косене по леки наклони и за точно окосяване по краищата на тревните площи то може да бъде фиксирано.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: косачка за трева, моторна косачка, бензинова косачка, косачка бензинова, косачка за мулчиране