Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Ръчна пръскачка STIHL SG 31 - 5 л

Производител: STIHL
Модел: SG31
Код: 42550194930

Кратко описание


Градинската пръскачка STIHL SG 31 е идеална за домакинства, които се грижат за градината си, като предлага възможност за нанасяне на растителна защита, борба с плевелите и вредителите, както и за наторяване. С SG 31 може... Прочети още...

87.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Градинската пръскачка STIHL SG 31 е идеална за домакинства, които се грижат за градината си, като предлага възможност за нанасяне на растителна защита, борба с плевелите и вредителите, както и за наторяване. С SG 31 можете да обработвате както отделни растения, така и средни по големина площи. Удобният голям отвор за зареждане и ергономичният изключващ клапан с телескопична тръба улесняват обслужването и гарантират ефективна работа. Голямото управляващо копче на пръскачката позволява бързо и лесно спиране на пръскането по всяко време. С 5-литровия си прозрачен резервоар за препарати можете да работите продължително без често презареждане, като скалата показва нивото на пълнене. За удобно нанасяне на течностите, SG 31 включва месингова конусна дюза и дюза с плоска струя.

Пръскачката SG 31 може да бъде допълнително оборудвана с различни удобни аксесоари. Например, накрайникът за разпръскване STIHL предотвратява разпръскването на течността от вятъра по време на работа, а двойната дюза STIHL ви позволява да покриете по-голяма площ или да пръскате два реда семена едновременно при поддръжка на лехите.

Технически данни:

Тегло кг: 1.8
Вместимост на резервоара л: 5

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: механична пръскачка, ръчна пръскачка, пулверизатор