Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Ръчна пръскачка STIHL SG 21 - 3 л

Производител: STIHL
Модел: SG21
Код: 42550194921

Кратко описание


Градинската пръскачка STIHL SG 21 с ръчно управление е идеална за частни потребители, които желаят да прилагат пестициди или торове върху растенията си на балкона или в домашната градина. Стандартната месингова куха кону... Прочети още...

63.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Градинската пръскачка STIHL SG 21 с ръчно управление е идеална за частни потребители, които желаят да прилагат пестициди или торове върху растенията си на балкона или в домашната градина. Стандартната месингова куха конусна дюза позволява целенасочено и прецизно разпръскване на течността, което е от съществено значение при работа върху отделни растителни части с препарати за растителна защита.

Пръскачката е лесна за обслужване, като можете лесно да почистите филтъра в коляното й при смяна на дюзата. За прекъсване на процеса на пръскане просто затворете ергономичния спирателен клапан с голям задвижващ лост на 1,3-метровия маркуч. С цел удобство при транспортиране, пръскачката разполага с колан за носене и има капацитет на резервоара от 3 литра.

Можете да допълните функционалността на пръскачката STIHL SG 21 с опционални аксесоари като предпазител STIHL, който предотвратява разнасянето на течността от вятъра, или с виличната дюза STIHL, която позволява по-широк спектър от приложения за грижа за растенията.

Технически данни:

Тегло кг: 1.2

Вместимост на резервоара л: 3Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: механична пръскачка, ръчна пръскачка, пулверизатор