Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Мотофреза STIHL MH 585

Производител: STIHL
Модел: MH 585
Код: 62410113928

Кратко описание


Промоционалната цена за пакета MH 585 включва 1 чифт ръкавици FUNCTION SensoTouch с размер XL и 2 броя масло 10 W-30 с общ обем от 600 мл. Тази оферта ви позволява да спестите допълнително 26,42 лв. с ДДС, което е стойно... Прочети още...

1,699.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Промоционалната цена за пакета MH 585 включва 1 чифт ръкавици FUNCTION SensoTouch с размер XL и 2 броя масло 10 W-30 с общ обем от 600 мл. Тази оферта ви позволява да спестите допълнително 26,42 лв. с ДДС, което е стойността на допълнителните артикули към машината.

Мотофрезата STIHL MH 585 е издържлива и подходяща за широк кръг от потребители - от любители градинари до професионални озеленители и фермери. Тя разполага с разделим комплект за окопаване, което позволява промяна на работната ширина от 85 см до 60 см в зависимост от нуждите. Това улеснява обработката на култури дори на по-тесни разстояния. Мотофрезата се задвижва от мощен OHV двигател със система за лесен старт и разполага със задна предавка за по-лесно маневриране и движение на заден ход.

За повече гъвкавост, MH 585 може да бъде оборудвана с регулируем или фиксиран браздир и с железни колела. Антивибрационната система на STIHL осигурява комфорт при работа, като намалява вибрациите на ръкохватката, която е регулируема както по височина, така и странично. Ножовете за окопаване са специално оформени, което спестява енергия и гарантира, че мотофрезата се врязва в почвата, вместо да я нарязва.

С мотофрезата STIHL MH 585 можете да регулирате оборотите удобно с палеца си, докато работите, а регулируемият в три посоки плъзгач се придържа към браздата по време на движение. След приключване на работата, мотофрезата може лесно да се постави в позиция за почистване и да се премести благодарение на разгъващите се транспортни колела.

Технически характеристики:

Скорост: 1 предна + 1 задна
Работна ширина: 85 см
Тегло на уреда: 44 кг
Двигател, модел Serie: HD675 OHV SC
Номинална мощност: 2,3 kW / 3,2 к.с.
Комплект за окопаване, Ø: 32 см
Вместимост на резервоара: 1,4 л
Работен обем: 149 см³
Номинални обороти: 2900 об/мин
Гарантирано ниво на звукова мощност LWA: 93 dB(A)
Измерено ниво на звуково налягане LpA: 79 dB(A)
Несигурност в измереното ниво на шума KpA: 2 dB(A)
Ниво на вибрации (ръкохватка) ahw: 5 м/сек²
Несигурност в нивото на вибрации K: 2,5 м/сек²
CO2: 725 g/kWh


Серийно оборудване

Позиция за почистване

В позиция за почистване ножовете за окопаване на мотофрезата STIHL могат много лесно да бъдат почиствани, монтирани и демонтирани.

Лесно управление на газта

Мотофрезата STIHL се управлява от двете извити ръкохватки. Наблизо се намира лостът за газта, така че посредством регулатора, позициониран на ръкохватката, при управление да могат да се променят и оборотите. Така мощността на мотофрезата при копане се дозира точно.

Антивибрационна система

Антивибрационната система е интегрирана в закрепването на ръкохватката на мотофрезата STIHL. Тя намалява вибрациите върху ръкохватката, като така при продължително копане с уреда се намалява и разходът на сила.

Ножове за окопаване

Ножовете за окопаване на мотофрезата STIHL имат специално разработена форма и в оптимизирана последователност прекопават много ефективно почвата.

Комплект за окопаване с разделящи се раб. органи

Комплектът за окопаване с разделящи се работни органи на тази мотофреза STIHL дава възможност за променлива настройка на работната ширина. Така културите могат да бъдат засаждани и при тесни междуредия. Страничните дискове осигуряват защита на отглежданите растения при оране.

Спирачен шплинт

С негова помощ може да бъде регулирана работната дълбочина. Той улеснява работата с мотофрезата STIHL на ограничени пространства и при завои. Освен това достъпът до него е много лесен, той може да бъде регулиран на 3-степени във височина и няма опасност да бъде изгубен.

Колела за транспортиране

За лесно транспортиране тази мотофреза STIHL е оборудвана с 2 задни колела за транспортиране. По време на работа те могат да бъдат повдигани.

Двигател Kohler OHV със SmartChoke

Тази мотофреза STIHL се задвижва от четиритактов двигател Kohler с технология OHV. Горните клапани гарантират много чисто и ефективно изгаряне на бензино-въздушната смес. За лесен и надежден процес на стартиране се грижи системата SmartChoke. Кованият колянов вал и чугунената риза на цилиндъра са разработени за дълъг експлоатационен живот. 

Регулируема ръкохватка

Ръкохватката на мотофрезата STIHL може да бъде регулирана във височина и в страни без помощта на инструмент. За лесно транспортиране или компактно съхранение на мотофрезата тя може да бъде сгъната.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: бензинова мотофреза, мотофреза бензинова, мотокултиватор