Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Мотофреза STIHL MH 685

Производител: STIHL
Модел: MH 685
Код: 62410113932

Кратко описание


Мотофрезата STIHL MH 685 е предназначена както за прецизни любители, така и за професионални градинари и фермери. Тя се отличава с висококачествена конструкция от закалена стомана и алуминий, което я прави идеална за раб... Прочети още...

1,849.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Мотофрезата STIHL MH 685 е предназначена както за прецизни любители, така и за професионални градинари и фермери. Тя се отличава с висококачествена конструкция от закалена стомана и алуминий, което я прави идеална за работа при тежки условия и на трудни почви. Специално оформените ножове за окопаване на мотофрезата MH 685 са предназначени да се врязват в земята, вместо да я подкопават, което осигурява много ефективна работа. При нужда от намаляване на работната ширина, мотофрезата може лесно да се скъси от 85 см до 60 см, благодарение на разделящия се комплект за окопаване.
Задвижвана от мощен OHV двигател със система за лесен старт, мотофрезата STIHL MH 685 може да се движи както напред, така и назад, като това позволява лесно маневриране и движение на заден ход. Регулируемата ръкохватка осигурява допълнителен комфорт при управление, а антивибрационната система на STIHL намалява вибрациите в ръкохватката, предпазвайки вашите мускули и стави.
Можете да регулирате оборотите свободно с палец, докато работите, а регулируемият в три посоки шплинт на мотофрезата се придържа към браздата по време на движение. За поддръжка и обслужване, просто може да поставите мотофрезата в позиция за почистване и да я преместите благодарение на сгъваемите транспортни колела.
Друго предимство на мотофрезата MH 685 от STIHL е възможността да бъде дооборудвана с тежести за странично натоварване, регулируем браздир (или браздир за променливо прокарване на бразди STIHL AHK 701, или фиксиран браздир STIHL AHK 702), както и с железни колела STIHL AM 031 за особено натоварваща работа и обновяване на трудни почви.

Технически характеристики:

Скорост: 1 предна + 1 задна
Работна ширина: 85 см
Тегло на уреда: 46 кг
Комплект за окопаване, Ø: 32 см
Вместимост на резервоара: 1,4 л
Двигател, модел: Serie HD775 OHV SC
Работен обем: 173 см³
Номинална мощност: 2,9 kW / 3,9 PS
Номинални обороти: 3200 об/мин
Гарантирано ниво на звукова мощност LWA: 93 dB(A)
Измерено ниво на звуково налягане LpA: 80 dB(A)
Несигурност в измереното ниво на шума KpA: 2 dB(A)
Ниво на вибрации (ръкохватка) ahw: 6 м/сек²
Несигурност в нивото на вибрации K: 2,4 м/сек²
CO2: 725 g/kWh

Серийно оборудване

Позиция за почистване

В позиция за почистване ножовете за окопаване на мотофрезата STIHL могат много лесно да бъдат почиствани, монтирани и демонтирани.

Лесно управление на газта

Мотофрезата STIHL се управлява от двете извити ръкохватки. Наблизо се намира лостът за газта, така че посредством регулатора, позициониран на ръкохватката, при управление да могат да се променят и оборотите. Така мощността на мотофрезата при копане се дозира точно.

Антивибрационна система

Антивибрационната система е интегрирана в закрепването на ръкохватката на мотофрезата STIHL. Тя намалява вибрациите върху ръкохватката, като така при продължително копане с уреда се намалява и разходът на сила.

Ножове за окопаване

Ножовете за окопаване на мотофрезата STIHL имат специално разработена форма и в оптимизирана последователност прекопават много ефективно почвата.

Комплект за окопаване с разделящи се раб. органи

Комплектът за окопаване с разделящи се работни органи на тази мотофреза STIHL дава възможност за променлива настройка на работната ширина. Така културите могат да бъдат засаждани и при тесни междуредия. Страничните дискове осигуряват защита на отглежданите растения при оране.

Спирачен шплинт

С негова помощ може да бъде регулирана работната дълбочина. Той улеснява работата с мотофрезата STIHL на ограничени пространства и при завои. Освен това достъпът до него е много лесен, той може да бъде регулиран на 3-степени във височина и няма опасност да бъде изгубен.

Колела за транспортиране

За лесно транспортиране тази мотофреза STIHL е оборудвана с 2 задни колела за транспортиране. По време на работа те могат да бъдат повдигани.

Двигател Kohler OHV със SmartChoke

Тази мотофреза STIHL се задвижва от четиритактов двигател Kohler с технология OHV. Горните клапани гарантират много чисто и ефективно изгаряне на бензино-въздушната смес. За лесен и надежден процес на стартиране се грижи системата SmartChoke. Кованият колянов вал и чугунената риза на цилиндъра са разработени за дълъг експлоатационен живот.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: бензинова мотофреза, мотофреза бензинова, мотокултиватор