Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Мотофреза STIHL MH 560

Производител: STIHL
Модел: MH 560
Код: 62410113943

Кратко описание


Мотофрезата STIHL MH 560 е подходяща както за любители, така и за професионалисти в градинарството и земеделието и се отличава с изключително здрави компоненти. Това включва кован колянов вал и алуминиев корпус на скорос... Прочети още...

1,549.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Мотофрезата STIHL MH 560 е подходяща както за любители, така и за професионалисти в градинарството и земеделието и се отличава с изключително здрави компоненти. Това включва кован колянов вал и алуминиев корпус на скоростната кутия. Задвижването на вала се осъществява от мощен бензинов двигател. Резервоарът на мотофрезата с обем от 1,4 литра събира достатъчно гориво за продължителна работа между редовете на растенията и за обработка на средни по размер площи. Задната предавка улеснява маневрирането и движението на заден ход. За по-голяма гъвкавост градинската мотофреза STIHL MH 560 може да бъде допълнително оборудвана с аксесоари, като например регулируем браздир STIHL AHK 701 за прокарване на бразди.

Въпреки високата мощност на вградения OHV двигател със система за лесен старт, ротационната мотофреза STIHL MH 560 със задна предавка е лесна за ползване. Антивибрационната система намалява вибрациите на регулируемата ръкохватка и предпазва Вашите мускули и стави. Поради специалната форма ножовете за окопаване се врязват в земята, а не прекопават почвата. С 3-степенния регулируем, въртящ се шплинт можете да регулирате работната дълбочина на ножовете за окопаване и по-лесно да се придържате към браздата дори и в тесни завои. Когато работата приключи, позицията за почистване на мотофрезата STIHL MH 560 улеснява почистването, както и сглобяването и разглобяването на ножовете за окопаване.

Технически характеристики:

Скорост 1 предна + 1 задна
Работна ширина 60 см
Тегло на уреда 41 кг
Комплект за окопаване, Ø 32 см
Вместимост на резервоара 1,4 л
Двигател, модел Serie HD675 OHV SC
Работен обем 149 см³
Номинална мощност 2,3 kW / 3,2 к.с.
Номинални обороти 2900 об/мин
Гарантирано ниво на звукова мощност LWA 93 dB(A)
Измерено ниво на звуково налягане LpA 79 dB(A)
Несигурност в измереното ниво на шума KpA 2 dB(A)
Ниво на вибрации (ръкохватка) ahw 5 м/сек²
Несигурност в нивото на вибрации K 2,5 м/сек²
CO2 725 g/kWh


Серийно оборудване

Позиция за почистване

В позиция за почистване ножовете за окопаване на мотофрезата STIHL могат много лесно да бъдат почиствани, монтирани и демонтирани.

Лесно управление на газта

Мотофрезата STIHL се управлява от двете извити ръкохватки. Наблизо се намира лостът за газта, така че посредством регулатора, позициониран на ръкохватката, при управление да могат да се променят и оборотите. Така мощността на мотофрезата при копане се дозира точно.

Антивибрационна система

Антивибрационната система е интегрирана в закрепването на ръкохватката на мотофрезата STIHL. Тя намалява вибрациите върху ръкохватката, като така при продължително копане с уреда се намалява и разходът на сила.

Ножове за окопаване

Ножовете за окопаване на мотофрезата STIHL имат специално разработена форма и в оптимизирана последователност прекопават много ефективно почвата.

Комплект за окопаване с разделящи се раб. органи

Комплектът за окопаване с разделящи се работни органи на тази мотофреза STIHL дава възможност за променлива настройка на работната ширина. Така културите могат да бъдат засаждани и при тесни междуредия. Страничните дискове осигуряват защита на отглежданите растения при оране.

Спирачен шплинт

С негова помощ може да бъде регулирана работната дълбочина. Той улеснява работата с мотофрезата STIHL на ограничени пространства и при завои. Освен това достъпът до него е много лесен, той може да бъде регулиран на 3-степени във височина и няма опасност да бъде изгубен.К

Колела за транспортиране

За лесно транспортиране тази мотофреза STIHL е оборудвана с 2 задни колела за транспортиране. По време на работа те могат да бъдат повдигани.

Двигател Kohler OHV със SmartChoke

Тази мотофреза STIHL се задвижва от четиритактов двигател Kohler с технология OHV. Горните клапани гарантират много чисто и ефективно изгаряне на бензино-въздушната смес. За лесен и надежден процес на стартиране се грижи системата SmartChoke. Кованият колянов вал и чугунената риза на цилиндъра са разработени за дълъг експлоатационен живот. 

Регулируема ръкохватка

Ръкохватката на мотофрезата STIHL може да бъде регулирана във височина и в страни без помощта на инструмент. За лесно транспортиране или компактно съхранение на мотофрезата тя може да бъде сгъната.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: бензинова мотофреза, мотофреза бензинова, мотокултиватор