Каталог

Резачка за дърва - моторен трион Sico 4500

ГАЛЕРИЯ СНИМКИ
Резачка за дърва - моторен трион Sico 4500 Резачка за дърва - моторен трион Sico 4500 Резачка за дърва - моторен трион Sico 4500 Резачка за дърва - моторен трион Sico 4500 Резачка за дърва - моторен трион Sico 4500 Резачка за дърва - моторен трион Sico 4500 Резачка за дърва - моторен трион Sico 4500 Резачка за дърва - моторен трион Sico 4500 Резачка за дърва - моторен трион Sico 4500 Резачка за дърва - моторен трион Sico 4500

Модел:  Sico 4500
Кат. №:  260113/17
Гаранция:  24 месеца
Наличност:  Няма в наличност

Допълнително може да закупите:


Цена: 130.00 лв 110.00 лв
Бр:

Резачка за дърва - моторен трион Sico 4500 + подарък калъф

Резачка за дърва с антивибрационна система на тампони като горивният резервоар заедно с ръкохватките е отделен от корпуса и режещия апарат както при професионалните машини за допълнително намаляване на вибрациите. Резачката е снабдена с регулируема маслена помпа , пластмасов въздушен филтър, позволяващ миене, като по този начин се удължава животът му. Метален корпус. Много добро съотношение цена / качество. Гаранция 24 месеца!

Двигател: двутактов, бензинов
Обем на двигателя:45 куб. см.
Мощност кВт/к.с: 1.8  / 2.5
Обороти на празен ход: 2800 об./мин
Максимални обороти приблизително: 10000 об./мин
Скорост на въртене с верига: 8000 об./мин.
Шина: 38 см. 16", .325", 64, 1.5
Обем бензинов резервоар: 550 мл
Обем маслен резервоар: 260 мл
Тегло приблизително: 6 кг. 

Моторният трион пристига при клиента в напълно сглобено състояние, като клиента трябва да си постави шината, веригата и капака на филтъра. Всички части на машината са метални, като изключение правят стартерната ролка, палците, червяк на маслената помпа, филтър, които са изработени от пластмаса, поради обяснимо технически причини, свързани с нормалната и безопасна работа на резачката. Твърдението, че моторните триони от този ценови клас са с пластмасови бутала е абсурдно и се прави от технически незапознати с тази (и не само) техника лица!

Окомплектовка:

  1. Резачка за дърва Sico 4500 - 1 бр.
  2. Шина 38 см. - 1 бр.
  3. Верига 38 см. - 1 бр.
  4. Комплект инструменти за монтаж и демонтаж - 1 бр.
  5. Пила за заточване - 1 бр.
  6. Предпазител за веригата - 1 бр.
  7. Инструкция за експлоатация - 1 бр.
  8. ПОДАРЪК - Калъф за машината

Всички стоки, които изпращаме са с опция преглед. Моля, проверявайте дали окомплектовката на стоката отговаря на описанието, както и за наличието на механични повреди още при получаване на пратката от куриера. Липса или механична повреда, установени след като е взета пратката, няма как да бъде доказана.

Двигателят работи с омаслен бензин в съотношение 1:40 или 25 мл. бездимно масло за високооборотни двутактови двигатели (за препоръчване масло на Щил или Хускварна) на 1 л. бензин A95. Използвайте винаги прясно приготвена горивна смес! За неправилна експлоатация, използване на некачествена или стара горивна смес, както и задавена машина от неправилно палене, не носим отговорност! Моля, прочетете инструкцията! Ако нямате опит с подобна резачка за дърва, преди да пристъпите към запалване, може да прочетете статията моторен трион - стартиране.

ВНИМАНИЕ! В интернет се предлагат подобни модели моторни триони - резачки за дърва с неотговарящи обявени параметри и качество, които може да са опасни. Препоръчително е да избягвате закупуването на такива машини от търговци с неясен произход. Бъдете внимателни!

Посочената цена е валидна при поръчка през интернет или заявка по телефона. Цената в магазините на фирмата може да е различна от обявената тук.

Предлагаме и резервни части за всички модели китайски резачки за дърва.

Напишете запитване

Вашето име:
Вашият имейл:
Телефонен номер:
Вашето запитване:
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Подобни артикули