Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Моторна коса STIHL FS 361

Производител: STIHL
Модел: FS 361
Код: 41472000369

Кратко описание


ПРОМО ПАКЕТ - 1 бр. глава за косене AutoCut 46-2, 1 бр. предпазител за глава с корда, 100 мл моторно масло HP Super и 1 бр. Care & Clean Kit FS PlusБензиновият храсторез STIHL FS 361 C-EM предоставя впечатляваща прои... Прочети още...

1,699.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

ПРОМО ПАКЕТ - 1 бр. глава за косене AutoCut 46-2, 1 бр. предпазител за глава с корда, 100 мл моторно масло HP Super и 1 бр. Care & Clean Kit FS Plus

Бензиновият храсторез STIHL FS 361 C-EM предоставя впечатляваща производителност при косене и е незаменим помощник за професионални потребители в областта на ландшафтната поддръжка, селското стопанство и общинските предприятия. Той се използва за косене на трева, отстраняване на избуяла растителност и отглеждане на млади горски насаждения. С голямия си диаметър на косене от 520 мм, тази устойчива и високопроизводителна бензинова косачка позволява бързо и ефективно напредване при работа върху големи площи. Мощният двигател STIHL 2-MIX с нисък разход на гориво осигурява необходимата мощност за тези операции.

Системата за антивибрация на STIHL гарантира, че професионалният храсторез FS 361 C-EM предлага ниско ниво на вибрации по време на работа, което допринася за по-голям комфорт за мускулите и ставите на потребителя. Ергономичната лостова ръкохватка подпомага естествените движения по време на косене. Системата за стартиране STIHL ErgoStart осигурява лесно и удобно стартиране, като за това е необходимо само едно плавно издърпване на стартерното въже. Пълното електронно управление на двигателя STIHL M-Tronic осигурява оптимална мощност на двигателя и лесно стартиране на инструмента.

Мултифункционалната ръкохватка позволява управление на двигателя с една ръка, а стоп бутона позволява бързо повторно стартиране на косачката след кратка пауза. Чрез буксата за диагностика дилърът на STIHL може да получи информация за модификацията на машината, продължителността на работа и инструкции за поддръжка на модела FS 361-EM.

В зависимост от нуждите, бензиновият храсторез STIHL FS 361 C-EM може да бъде комплектован с различни режещи инструменти, като нож за косене, нож за надробяване, циркулярен диск или различни глави за косене. Универсалният презрамен колан ADVANCE PLUS на STIHL е включен в пакета за по-голямо удобство при работа. Благодарение на големия предпазител при косене, потребителят е защитен от изхвърлящият се материал и камънчета по време на работа.

Технически характеристики:

Работен обем: 37,7 см³
Мощност: 1,7/2,3 kW/к.с.
Тегло: 8,6 кг 1)
Ниво на звуково налягане с пластмасов инструмент: 100 dB(A) 2)
Ниво на звуково налягане с метален инструмент: 100 dB(A) 2)
Ниво на вибрации ляво/дясно, пластмасов инструмент: 2,6/2,3 м/сек² 3)
Ниво на вибрации ляво/дясно, метален инструмент: 2,6/2,7 м/сек² 3)
Обща дължина: 1,79 м 4)
Диаметър на косене: 520 мм
Стандартен режещ инструмент: Нож за гъсталак 300-3
Вместимост на резервоара: 0,75 л
CO2: 808 g/kWh

1)незареден с гориво, без режещ инструмент и предпазител
2)K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A)
3)K-стойност съгл. Директива 2006/42/EО = 2 м/сек²
4)без режещ инструмент

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: моторна коса, бензинова коса, бензинов тример, моторен храсторез, бензинов храсторез