Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Бензинова пръскачка GARDENIA 3WF-3 с джойстик-ръкохватка

Производител: GARDENIA
Модел: 3WF-3
Код: 06014211

Кратко описание


Газта се подава от ръкохватката /джойстик/!Гръбната, моторна пръскачка модел 3WF-3 е предназначени за малки и средни стопанства, където се изисква интензивно пръскане. Може да се употребява в равнинни и планински райони,... Прочети още...

290.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Газта се подава от ръкохватката /джойстик/!

Гръбната, моторна пръскачка модел 3WF-3 е предназначени за малки и средни стопанства, където се изисква интензивно пръскане. Може да се употребява в равнинни и планински райони, хълмисти местности и нетипични зони, където не може да се пръска с друга техника. Особено подходяща е за употреба в овощни градини за пръскане на дръвчета, също така може да се използва и за пръскане на лозя, зеленчукови и други култури, за профилактика и обеззаразяване на селскостопански сгради, дворове и градини. Пръскачката е предназначена за смесено разпръскване – може да пръска както препарати и течни торове, така и да разпрашава праховидни препарати и да разхвърля изкуствени торове. Пръскачката не е оборудвана с помпа за по-високо пръскане, като моделите 3WF-3S и 3WF-3S Profi.

Двигател: двутактов с въздушно охлаждане
Вместимост на резервоара: 14 л
Обсег: 11 м
Обем: 42.5 куб. см
Мощност: 2.13 кВт / 3 конски сили
Скорост на турбината 7500 - 8000 оборота в минута
Стартиране: ръчно
Тегло нето: 10.5 кг
Тегло бруто: 14 кг
Максимален дебит за течни препарати - 4 л. в минута
Максимален дебит за прахообразни препарати - 6 кг. в минута

Двигателят работи с омаслен бензин в съотношение 1:40 или 25 мл. бездимно масло за високооборотни двутактови двигатели (за препоръчване масло на Щил или Хускварна) на 1 л. бензин A95.

Изпращаме с куриерска фирма до всяка точка на страната с наложен платеж(плащате в момента на доставка) с опция "Отвори и виж преди да платиш".

ВНИМАНИЕ! В интернет се предлагат подобни модели моторни пръскачки с неотговарящи обявени параметри и качество, които може дори да са опасни. Препоръчително е да избягвате закупуването на такива машини от търговци с неясен произход. Бъдете внимателни!

Посочената цена е валидна при поръчка през интернет или заявка по телефона. Цената в магазините на фирмата е различна от обявената тук.

Предлагаме резервни части за всички марки и модели моторни пръскачки.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: моторна пръскачка, бензинова пръскачка, гръбна пръскачка