Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Бензинова пръскачка STIHL SR 430

Производител: STIHL
Модел: SR430
Код: 42440112600

Кратко описание


Пръскачката STIHL SR 430 е идеална за овощари, лозари и земеделски стопани, които търсят широк обхват на разпръскване на течности. С компактния си дизайн и тегло от 12,2 кг, пръскачката разполага с удобна система за носе... Прочети още...

1,219.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Видео

Видео

Пръскачката STIHL SR 430 е идеална за овощари, лозари и земеделски стопани, които търсят широк обхват на разпръскване на течности. С компактния си дизайн и тегло от 12,2 кг, пръскачката разполага с удобна система за носене с уплътнение на гърба, към която са прикрепени няколко подложки за повече комфорт. Мултифункционалната ръкохватка позволява лесно управление на двигателя STIHL 2-Mix и вентила за входа на препарата за пръскане с една ръка.

STIHL SR 430 разполага с функцията ElastoStart, която смекчава пиковете на силата при стартиране, за по-лесно и удобно започване на работа. Спреят се дозира във въздушния поток през клапа между контейнера и дюзата, което осигурява равномерно разпределение на течността до височина от 2,5 м. Трите стандартни решетки позволяват регулиране на формата и посоката на струята, за да се достигне желаният резултат.

Прозрачният резервоар за препарат има голям отвор за пълнене и капак с вдлъбнати ръкохватки, което улеснява зареждането без разливане. Защитният праг предотвратява контакта на налят препарат с гърба. Системата за антивибрация на STIHL осигурява по-голям комфорт при работа, като разхлажда мускулите и ставите.

Пръскачката STIHL SR 430 може да бъде дооборудвана с комплекта за закрепване на нагнетателната помпа на STIHL, за постоянно разпръскване във всяка позиция на разпръскващия накрайник. Този практичен аксесоар гарантира пълното смесване на течността чрез непрекъснато циркулиране и по-фина мъгла от спрей. Опцията за удължителен накрайник позволява адаптация на пръскачката към специфични изисквания.

Технически характеристики:

Работен обем см³: 63.3
Обороти на празен ход 1/мин: 3000
Работни обороти с дюза 1/мин: 6800
Въздушна струя, макс. дебит м³/ч: 1300 без устройство за обдухване
Обхват, хоризонтален м: 14
Тегло кг; 12.2 с празни резервоари
Резервоар за разпръсквания препарат л     14
Резервоар за гориво л     1.7
Звуково налягане dB(A): 97.0
Ниво на звукова мощност dB(A): 108.0
Ниво на вибрациите м/сек²: 1.9

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: моторна пръскачка, бензинова пръскачка, гръбна пръскачка