Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Бензинова пръскачка STIHL SR 450

Производител: STIHL
Модел: SR450
Код: 42440112641

Кратко описание


Пръскачката за носене на гръб STIHL SR 450 е отлично средство за овощари, лозари и фермери, които търсят голям обхват и ефективност при пръскане на течности, гранули или семена за грижа за растенията си. Снабдена с механ... Прочети още...

1,289.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Пръскачката за носене на гръб STIHL SR 450 е отлично средство за овощари, лозари и фермери, които търсят голям обхват и ефективност при пръскане на течности, гранули или семена за грижа за растенията си. Снабдена с механизма за преобразуване 2 в 1, пръскачката може да се използва и за прахообразно нанасяне след няколко прости стъпки.

STIHL SR 450 е компактна, с тегло 12,8 кг и се носи удобно на гръб благодарение на системата за носене. Мултифункционалната ръкохватка позволява лесно управление на двигателя STIHL 2-Mix и вентила за входа на препарата с една ръка. Удобната система за дозиране е под работната дръжка за удобство на потребителя.

STIHL ElastoStart осигурява лесен и бърз старт на двигателя, като смекчава пиковете на силата при стартиране. Трите стандартни решетки позволяват регулиране на формата и посоката на струята. Резервоарът за препарат побира 14 литра и има голям отвор за пълнене, като защитният праг предотвратява разливането на препарата.

Системата за антивибрация на STIHL осигурява по-голям комфорт при работа, а въздушната филтърна система с нагънат хартиен филтър предпазва двигателя и осигурява дълги сервизни интервали.

С допълнителните аксесоари, като комплекта за закрепване на нагнетателната помпа на STIHL, можете да постигнете постоянна норма на разпръскване във всяко положение на разпръскващия накрайник. Този комплект гарантира пълното смесване на течността и по-фина мъгла от спрей. Обаче, той може да се използва само с течности за пръскачката STIHL SR 450.

Технически характеристики:

Работен обем см³: 63.3
Обороти на празен ход 1/мин: 3000
Работни обороти с дюза 1/мин: 6800
Въздушна струя, макс. дебит м³/ч: 1300 без устройство за обдухване
Обхват, хоризонтален м: 14
Тегло кг; 12.8 с празни резервоари
Резервоар за разпръсквания препарат л     14
Резервоар за гориво л     1.7
Звуково налягане dB(A): 101.0
Ниво на звукова мощност dB(A): 109.0
Ниво на вибрациите м/сек²: 1.9

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: моторна пръскачка, бензинова пръскачка, гръбна пръскачка