Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Ножица за клони GARDENA Comfort StarCut 160 BL

Производител: GARDENA
Модел: Comfort StarCut 160 BL
Код: 901194701

Кратко описание


Овощарските ножици GARDENA Comfort StarCut 160 BL са с обща дължина от 160 см и могат да достигнат навсякъде, като така осигуряват лесното отрязване на клони с диаметър до прибл. 32 mm - дори гъсти храсти и дървета. Благ... Прочети още...

149.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Овощарските ножици GARDENA Comfort StarCut 160 BL са с обща дължина от 160 см и могат да достигнат навсякъде, като така осигуряват лесното отрязване на клони с диаметър до прибл. 32 mm - дори гъсти храсти и дървета. Благодарение на дърпащата лента, намираща се изцяло в ножиците, те не могат да се оплетат в тесни пространства. Особено леката и тясна режеща глава осигурява удобно и насочено рязане. Ъгълът на рязане спрямо земята (до 200°) може да се наглася индивидуално: така клоните във всяка една посока могат да се отрежат точно. Специалната форма на остриетата задържа отрязваните материали в зоната на оптимално рязане и осигурява особено лесно и чисто отрязване. Вътрешната зъбна предавка спестява усилия и осигурява по-голяма сила на рязане, правейки силовото рязане особено лесно. Овощарските ножици имат покрити с незалепващо покритие, прецизно заточени остриета, които осигуряват както лесното отрязване на клони, така и лесно почистване. Едновременно с това покритието защитава от ръжда. Ножиците са оборудвани с ръкохватка за дърпане с краен ограничител срещу изплъзване и допълнителна Т-образна ръкохватка за още по-голям обсег; потребителят може да постигне обсег от приблизително 3,5 м. Особено леката и здрава алуминиева ръкохватка осигурява висока стабилност и ниско тегло и по този начин осигурява лесна и точна работа. Благодарение на дължината от 160 см и допълнителната Т-образна ръкохватка за по-голям обсег дори високи дървета могат да бъдат достигнати без стълба. Осигурителната заключалка е практична и осигурява безопасно транспортиране и съхранение след работа.

Технически характеристики:

Максимален диаметър на рязане: 32 мм
Дължина: 160 см
Начин на рязане: с разминаване
Острие: закалени, незалепващо покритие

Забекежка: Никога не режете с връхната част на остриетата, клонката трябва да е максимално плътно опряла в основата на режещата част.

Рекламация се приема само срещу представяне оригинал (не копие) на касова бележка.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: ножица за високо рязане, ножица за клони, овощарска ножица, ножица овощарска