Каталог

Ножица за клони Gardena Comfort StarCut 160 BL

ГАЛЕРИЯ СНИМКИ
Ножица за клони Gardena Comfort StarCut 160 BL Ножица за клони Gardena Comfort StarCut 160 BL Ножица за клони Gardena Comfort StarCut 160 BL Ножица за клони Gardena Comfort StarCut 160 BL

Модел:  Comfort StarCut 160 BL
Кат. №:  901194701
Гаранция: 
Наличност:  Няма в наличност

Цена: 149.00 лв
Бр:

Ножица за клони Gardena Comfort StarCut 160 BL

Овощарските ножици GARDENA Comfort StarCut 160 BL са с обща дължина от 160 см и могат да достигнат навсякъде, като така осигуряват лесното отрязване на клони с диаметър до прибл. 32 mm - дори гъсти храсти и дървета. Благодарение на дърпащата лента, намираща се изцяло в ножиците, те не могат да се оплетат в тесни пространства. Особено леката и тясна режеща глава осигурява удобно и насочено рязане. Ъгълът на рязане спрямо земята (до 200°) може да се наглася индивидуално: така клоните във всяка една посока могат да се отрежат точно. Специалната форма на остриетата задържа отрязваните материали в зоната на оптимално рязане и осигурява особено лесно и чисто отрязване. Вътрешната зъбна предавка спестява усилия и осигурява по-голяма сила на рязане, правейки силовото рязане особено лесно. Овощарските ножици имат покрити с незалепващо покритие, прецизно заточени остриета, които осигуряват както лесното отрязване на клони, така и лесно почистване. Едновременно с това покритието защитава от ръжда. Ножиците са оборудвани с ръкохватка за дърпане с краен ограничител срещу изплъзване и допълнителна Т-образна ръкохватка за още по-голям обсег; потребителят може да постигне обсег от приблизително 3,5 м. Особено леката и здрава алуминиева ръкохватка осигурява висока стабилност и ниско тегло и по този начин осигурява лесна и точна работа. Благодарение на дължината от 160 см и допълнителната Т-образна ръкохватка за по-голям обсег дори високи дървета могат да бъдат достигнати без стълба. Осигурителната заключалка е практична и осигурява безопасно транспортиране и съхранение след работа.

Технически характеристики:

Максимален диаметър на рязане: 32 мм
Дължина: 160 см
Начин на рязане: с разминаване
Острие: закалени, незалепващо покритие

Забекежка: Никога не режете с връхната част на остриетата, клонката трябва да е максимално плътно опряла в основата на режещата част.

Рекламация се приема само срещу представяне оригинал (не копие) на касова бележка.

Напишете запитване

Вашето име:
Вашият имейл:
Телефонен номер:
Вашето запитване:
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Подобни артикули