Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Акумулаторна ножица за храсти STIHL HSA 25 с батерия и зарядно

Производител: STIHL
Модел: HSA 25
Код: 45150113510

Кратко описание


Комфортна акумулаторна ножица за храсти за лесно оформяне и подкастряне на малки храсти с дребни листа и вечнозелени живи плетове с максимална дебелина на клонките до 8 мм. С допълнителен нож за трева за довършителни раб... Прочети още...

299.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Комфортна акумулаторна ножица за храсти за лесно оформяне и подкастряне на малки храсти с дребни листа и вечнозелени живи плетове с максимална дебелина на клонките до 8 мм. С допълнителен нож за трева за довършителни работи по краищата на тревни площи. Бърза смяна на ножовете без помощта на инструмент. С ергономична гумирана ръкохватка, ножове с двоен ход за ефективно рязане и минимални вибрации. Акумулаторната батерия може да се използва само с HSA 25. В обширната серийна окомплектовка са включени нож за храсти, нож за трева, литиево-йонна акумулаторна батерия 21,6 Wh, зарядно устройство, текстилен калъф за съхранение и транспортиране на ножицата.

Технически характеристики:

Акумулаторна технология: литиево-йонна
Дължина на рязане cм: 20
Тегло кг; 0,6
Ниво на звуково налягане dB(A): 70
Ниво на звукова мощност dB(A); 80
Ниво на вибрации м/сек²: 1,2
Обща дължина cм: 50
Разстояние между зъбите мм: 19
Номинално напрежение V: 11

Серийно оборудване

Предпазител на спусъка

Големият и лесно достъпен предпазител на спусъка осигурява сигурно управление на уреда.

Зарядно устройство за HSA 25

Здравото зарядно устройство е част от серийната окомплектовка на уреда и при нужда може да бъде монтирано на стена.

Литиево-йонна акумулаторна батерия

Мощната, 10,8 V, литиево-йонна акумулаторна батерия с 21,6 Wh (2,0 Ah) може да работи без прекъсване до 110 мин. Тя е добре защитена и може да бъде сменена бързо.

Спусък

Благодарение на големия, ергономичен спусък, който се управлява с два или три пръста, работата с уреда е изключително лесна.

Гумирана ръкохватка

Благодарение на ергономичната гумирана ръкохватка държите HSA 25 сигурно и удобно.

Ножове

В окомплектовката на уреда са включени два висококачествени ножа: един нож за храсти с работна дължина 170 мм за прецизно оформяне на малки храсти с дребни листа и вечнозелени живи плетове и един нож за трева с работна ширина 115 мм за косене и довършителни работи по краищата на тревни площи. Двата ножа могат да бъдат подменяни бързо и без помощта на инструмент.

Текстилен калъф с халки за монтиране на стена

За компактно съхранение и лесно транспортиране на уреда и допълнителните принадлежности. За всеки елемент има точно определено място. С две метални халки за лесно монтиране на стена. Висококачествен калъф с много добър външен вид с оранжев кант и извезано лого STIHL отвън и отвътре.

Бутон за бърза смяна на ножовете

С негова помощ ножовете могат да бъдат подменяни бързо и без използване на инструмент.

Ножове с двоен ход

С лазерно закалените и заточени с диамантина ножове можете да режете клонки с диаметър до 8 мм с 2000 двойни хода в минута. Благодарение на двата припокриващи се ножа с HSA 25 режете много ефективно и прецизно. Насрещно движещият се нож осигурява комфортно водене на ножицата с минимални вибрации.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: акумулаторна ножица, ножица акумулаторна