Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Отказ и връщане на пратка

Потребителят има право в срок от 14 дни да се откаже безусловно от договор от разстояние или от договор извън търговския обект, без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на тези за доставка в случай, че е избрал различен от стандартния най-евтин за търговеца начин за доставяне на поръчката, както и разходите за връщането на стоката обратно.

14-дневният срок започва да тече от датата на:

1. сключване на договора - при договор за услуги;

2.  приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача

В рамките на 14 дни след заявеното желание за отказ от договора потребителят следва да върне стоката на търговеца.

За да се възползвате от опцията за връщане на продукт трябва да попълните формуляр за упражняване право на отказ при online покупки.

В срок от 14 дни, считано от датата, на която е бил уведомен за решението на потребителя да се откаже от договора, търговецът възстановява всички суми, получени от потребителя по дадена от Вас банкова сметка.

Всички стоки, които изпращаме са с опция преглед. Моля, проверявайте дали окомплектовката на стоката отговаря на описанието, както и за наличието на механични повреди още при получаване на пратката от куриера. Липса или механична повреда, установени след като е взета пратката от куриера, няма как да бъде доказана и не се зачита.

Връщането става в случай, че стоките не са използвани, не е увредена целостта на опаковката им (освен първоначално отваряне за преглед), не са замърсени и имат запазен търговски вид (няма изцапано, всички етикети, стикери и т.н. трябва да са на стоката), в който е получена, като разходите за връщане са за сметка на потребителя. Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни от неупълномощено лице. Няма да се приемат продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са Ви били доставени. Трябва да върнете продукта, придружен от гаранционна карта, касов бон, фактура (око е издавана такава) и всички документи, с които е доставен продукта. При нарушен търговски вид,  ще бъде приложен отбив от цената или ще бъде отказано развалянето на договора от разстояние. Връщането ще бъде отказано и в случаите, когато стоката е използвана или при изпробвани стоки с двигател с вътрешно горене.