Pedrollo

 

Историята започва, когато Silvano Pedrollo посещава Дубай през 1974 г., където водата е била по ценна от петрола и този ресурс бил предопределен да се изчерпи. Той започва да търси инвеститори проявяващи интерес към нова технология - помпи, който иска да произвежда в Италия за потенциалния пазар в сектора.

По него време метрополиса на Персийския залив е бил само един малък град и никой не може да си представи, че това песъчливо място, където нищо не расте, ще прорастне една от най-луксозните в света столици. Pedrollo среща бизнесмени и лица в арабските страна и им обяснява, че благодарение на помпите, вода та може да блика из пустинята. В този момент се ражда един от най-важните производители в света на електрически помпи, като поема ангажимента за решаване на проблема с водата.

Пазарът на Pedrollo е разработен само за няколко години: след Dubai компанията се прочува и в Близкия изток. Тогава идва Латинска Америка, Африка и ... Бангладеш, където Silvano Pedrollo среща човек, който го помолил да се изработи евтина помпа с ниска консумация, като му обещава, че ще продаде хиляди. Направената помпа струва толкова, колкото няколко пици и Pedrollo изпраща достатъчно бройки в провинцията. Селяните вече не зависят от дъжда и реколтата от ориз тази година е по-изобилна, откогато и да било. Стойността на водата става реална, благодарение на построените ВиК инсталации.

За почти 40 години компанията Pedrollo се разраства в световен мащаб и продължава да проектира и произвежда водни помпи в помощ на всички, които имат нужда от тях.

Покажи:
Ред:
Потопяема многостъпална помпа Pedrollo TOP MULTI II
ози вид потопяеми помпи са предназначени за изпомпване на чиста вода от открити и закрити сондажни к..
419.00 лв
Потопяема помпа за кладенец Pedrollo 4BLOCKm 4/9
Този вид потопяеми помпи са предназначени за изпомпване на чиста вода от сондажни кладенци. Имат мно..
698.00 лв
Потопяема помпа за кладенец Pedrollo DAVIS 4SKm
Дебитна предна част с резба и скоба на мотора в неръждаема стомана AISI 304. Възвратен клапан от тех..
633.00 лв