Каталог

Полезно

Rss

Веригите STIHL се отличават с технически иновации и високо качество на производство. Режещите зъби са от високо легирана хромникелова стомана, фино обработените шарнирни отвори, подсилените нитовe, системата STIHL Ematic и смазващата система STIHL Oilomatic допринасят в голяма степен за рентабилната употреба и дългия живот на Вашия моторен трион.

OЩЕ ...

Процесът на заваряване е един от най-важните в днешно време. Почти всяка използвана машина е свързана с заваряване в някакъв момент по време на нейното производство. Въпреки това сравнително малко хора познават различните видове заваръчни апарати, използвани при заваряване.

OЩЕ ...

Изборът на правилната косачка е важна задача от гледна точка на това, че неправилно избраната косачка за трева няма да може да свърши желаната от вас работа. Има три вида косачки според това как как се задвижват – моторни, електрически и ръчни /механични/.

OЩЕ ...

Задачата на изработените от износоустойчива стоманена сплав водещи колела STIHL е да пренесат двигателната мощност към режещата верига по възможност без загуби. Профилите на зъбите на водещото колело оказват натиск върху зъбите на водещите звена и по този начин задвижват веригата.

OЩЕ ...

Основният показател, по който се избира всеки електрически генератор за ток е мощността му. От този показател зависи какви, колко и с каква мощност уреди ще може да захранва. Мощността се указва от производителя и често е в мерната единица за привидна мощност kVA (киловолт-ампери), която е максималната електрическа мощност, получена при дадени стойности на тока и напрежението в една променливотокова верига.

OЩЕ ...

1. Номинална мощност на генераторите за ток.
Тази мощност на генераторите за ток се дава от производителя, измерена при определени стандартни параметри на околната среда като температурен диапазон, влажност, надморска височина, допустима запрашеност на въздуха.

OЩЕ ...

Лошият имидж на моторните триони се дължи на свързването им или с унищожаването на горите по света или с филми като „Тексаско клане“. Един от най големите и реномирани производители е решил да оправдае това с новият модел акумулаторен моторен трион на Stihl - MSA 160 C-BQ.

OЩЕ ...

Заваръчните свойства на медта варират въз основа на неговата чистота, но има много начини за заваряване на метала. Като цяло, заваръчните апарати трябва да бъдат в състояние да произвеждат висока локализирана топлина, тъй като медта е с много висока топлопроводимост.

OЩЕ ...

Обратният удар е една от най-честите причини за наранявания и инциденти при работа с моторен трион. Обратният удар се получава предимно, когато се реже с моторния трион, веригата се върти и докоснете с върха на шината някакъв твърд предмет или когато при рязане разрезът на дървото се затвори, или притвори и защипе веригата в разреза.

OЩЕ ...

Генераторът за ток може да бъде един от най-важните уреди във вашият дом особено ако живеете в район, характерен със тежки зимни и летни бури. Има редица неща, който трябва да знаете, преди да се впуснете в покупка на генератор за ток за вашият дом:

OЩЕ ...

Изборът на заваръчна техника изисква разглеждане на редица фактори. Изборът на заваръчен апарат изисква разбиране на процеса на заваряване и съществуващите възможности. Процесът на заваряване е присъединяването на метал, чрез използването на топлинна и електрическа енергия, затова има много променливи, които участват в създаването на приемливи заварки.

OЩЕ ...

Изборът на правилната косачка за трева опростява поддържането на тревните площи. При избора на косачка за трева освен технически характеристики и цена се взема и в предвид какъв тип косачка е необходима за вашият двор.

OЩЕ ...