Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

ВЕРИГИ ЗА МОТОРНИ ТРИОНИ - РЕЗАЧКИ ЗА ДЪРВА STIHL

ВЕРИГИ ЗА МОТОРНИ ТРИОНИ - РЕЗАЧКИ ЗА ДЪРВА STIHL

Веригите STIHL се отличават с технически иновации и високо качество на производство. Режещите зъби са от високо легирана хромникелова стомана, фино обработените шарнирни отвори, подсилените нитовe, системата STIHL Ematic и смазващата система STIHL Oilomatic допринасят в голяма степен за рентабилната употреба и дългия живот на Вашия моторен трион.

Видове вериги за моторни триони STIHL:

Picco Micro (PM), 3/8"     

Нископрофилна верига, специално за употреба с леки моторни триони. С приложение в горското и селското стопанство и строителството. Отлични резултати при рязане. Много подходяща за кастрене и поддръжка на дърветата, както и за поваляне на тънка дървесина.

Picco Micro 3 (PM3), 1/4" Р     

Тази верига със слаб обратен удар и ниско ниво на вибрации е специално разработена за използване с леки и компактни моторни триони. Тя съчетава голяма производителност на рязане с високо качество и комфорт при работа. Веригата със стъпка 1/4" е с много плоска и тясна конструкция, комбинирана с малка стъпка, което я прави много подходяща за използване с кастрачки и при рязане с по-ниска мощност. Предлага се с две дебелини на водещото звено 1,1 и 1,3 мм.

Picco Micro 3 (PM3), 3/8", 1,3 мм     

Верига на STIHL с намалена склонност към поява на обратен удар, съчетана с висока производителност при рязане. С универсално приложение при работа с леки моторни триони.

Picco Micro Mini 3 (PMM 3), 3/8"     

Верига с ниско ниво на вибрации за използване с леки моторни триони. Здрава, издържа на високо натоварване, с намален обратен удар, висока производителност при рязане благодарение на тесния срез.

Picco Duro (PD3), 3/8" P     

Нископрофилна верига от твърд метал, която в сравнение с традиционните вериги остава до 4 пъти по-дълго време остра без необходимост от допълнително заточване. Изключително здрава, издържа на високо натоварване, с ниско ниво на вибрации и намален обратен удар. Може да се използва при рязане на много суха или заледена дървесина, както и при рязане ниско до пръстта, при рязане по поречията - в песъчливи райони и др.

Picco Super (PS), 3/8" P     

Заедно с веригата PS3 със стъпка 3/8" те са единствените вериги Picco с остър ръб на зъба, предлагани на пазара. С ниско ниво на вибрации, отлично поведение при работа, много плавно и чисто рязане, висока производителност при рязане и прорязване.

Picco Super 3 (PS3), 3/8" Р с остър ръб на зъба /прав зъб/ - за твърда и суха дървесина.

Първата верига в света със стъпка 3/8" и остър ръб на зъба е много подходяща за поддръжка короните на дървета. С отлично поведение при подвеждане, минимална склонност към обратен удар, висока производителност при рязане, ниско ниво на вибрации и много плавно и чисто рязане.

Rapid Micro (RM), 3/8", 1,3 мм     

Универсална верига за селското, горското стопанство и строителството. Отлично водене и висока производителност при рязане. Заточва се много лесно. Запазва качествата си дори при малки грешки в заточването.

Rapid Micro (RM), .404"     

Идеална универсална верига за използване в селското и горското стопанства и строителството. С отлично водене и висока производителност при рязане.

Rapid Micro (RM), 1/4"     

Комфортна верига с ниско ниво на вибрации, меко рязане и слаба склонност към трептене.

Rapid Micro (RM), 3/8", 1,5 мм     

Комфортна верига с ниско ниво на вибрациите и слаба склонност към трептене. Отличава се с меко рязане

Rapid Micro (RM), 3/8", 1,6 мм     

Комфортна верига с ниско ниво на вибрациите и минимална склонност към трептене. Отличава се с мекота при рязане.

Rapid Micro (RM), .325", 1,3 мм   

Комфортна верига с ниско ниво на вибрациите и меко рязане.

Rapid Micro (RM), .325", 1,5 мм     

Комфортна верига с ниско ниво на вибрациите. Отличава се с минимална склонност към трептене и меко рязане.

Rapid Micro (RM), .325", 1,6 мм     

Комфортна верига с ниско ниво на вибрациите. Отличава се с минимална склонност към трептене и меко рязане.

Carving Rapid Micro Spezial (RMS), 1/4"

Специална верига, подходяща за използване при поддръжка короните на дърветата и дърворезба. С ниско ниво на вибрации, много добра производителност при рязане. Благодарение на скъсената горна стена на зъба повече не е необходимо упражняване на натиск при прорязване. Достига значително по-висока скорост при прорязване в сравнение с традиционните вериги със стъпка 1/4".

Rapid Super (RS), 3/8", 1,5 мм     

Комфортна верига с ниско ниво на вибрации, отличава се с мекота при рязане. С приложение в горското стопанство за машини с мощност над 2,5 kW. Много подходяща за рязане на замърсена и замръзнала дървесина.

Rapid Super (RS), 3/8", 1,6 мм     

Високопроизводителната верига с ниско ниво на вибрации осигурява много добри резултати при рязане и прорязване. Отличава се с минимална склонност към трептене и мекота при рязане.

Rapid Super (RS), .325", 1,6 мм     

Високопроизводителната верига с ниско ниво на вибрациите осигурява отлични резултати при рязане и прорязване. Отличава се с минимална склонност към трептене и мекота при рязане.

Rapid Super (RS), .404", 1,6 мм     

Високопроизводителна верига за професионална употреба.

Rapid Duro (RD), 3/8", 1,6 мм     

Специална верига от твърд метал за екстремни натоварвания, напр. при работа със замърсена дървесина, както и при извършване на спасителни операции. Дори и при използване в песъчливи райони тя има четири пъти по-дълъг живот при почти непроменена производителност на рязане. Може да се използва при рязане на много суха или заледена дървесина, както и при рязане ниско до пръстта, при рязане по поречията - в песъчливи райони и др.

Rapid Duro 3 (RD3), .325"

Първата верига на STIHL със стъпка .325" и режещи ръбове от твърд метал. Със слаб обратен удар и ниско ниво на вибрациите. Зъбите остават остри без допълнително заточване четири пъти по-дълго време в сравнение със стандартните вериги. В резултат на което Rapid Duro 3 осигурява висока производителност при рязане дори и при много голямо натоварване. Много подходяща за използване при поддръжка на дворове, градини и зелени площи. Може да се използва при рязане на много суха или заледена дървесина, както и при рязане ниско до пръстта, при рязане по поречията - в песъчливи райони и др.

Може да изберете подходяща верига за резачка за дърва (моторен трион), като кликнете върху текста ВЕРИГИ ЗА РЕЗАЧКИ