Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

ХРАСТОРЕЗИ - СЪВЕТИ ПРИ ИЗБОР

ХРАСТОРЕЗИ - СЪВЕТИ ПРИ ИЗБОР

Храсторезите могат да се използват за косене на трева, малки храсти, храсталаци и издънки. Храсторезите са по-мощни и по-ефективни от тримерите, които са за косене предимно на малка трева и се продават с различни мощности на двигателя. Колкото по гъста растителност трябва да косите, толкова от по-мощна машина се нуждаете.

С правилните аксесоари можете да използвате един и същ храсторез за рязане на трева, изчистването на подраст и храсти, както и изчистване на издънки от дървета в овощни градини. Храсторезите са оборудвани с по-дълъг вал за да се увеличи работният им диапазон.

1. Изберете машина, която е достатъчно мощна за растителността, която планирате да изчистите.
2. Оборудвайте вашият храсторез с ергономичен самар за по добър комфорт и ефективност.
3. Ръкохватките трябва да са под ъгъл спрямо вала за да се предотврати неравномерното натоварване на гърба и кръста – при повечето храсторези това е спазено или може да се коригира допълнително.
4. Храсторезите трябва да имат отлична антивибрационна система, която гарантира, че ще имате енергията да работите дълго време без да се уморите.
5. Ръкохватките да могат да се поставят под ъгъл и да се сгъват за по-лесно транспортиране и съхранение – това също е изпълнимо при съвременните храсторези.
6. Колкото по-широка гама от аксесоари и режещи инструменти могат да се прикачват към храсторезите, толкова е по-широка гамата на приложението им.
7. Купувайте си машини от дилъри, който предлагат аксесоари, сервиз и резервни части за тях.

За да видите нашите оферти, моля кликнете върху текста МОТОРНИ КОСИ И ХРАСТОРЕЗИ