Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Политика за поверителност


Информация относно Администратора на лични данни

 

Наименование: "Агроком" ЕООД 

ЕИК/БУЛСТАТ: 828050369 

Седалище и адрес на управление: гр. Силистра, бул. "Македония" № 96

Телефон:0895 665 385

E-mail: agrokomsilistra@gmail.com

Регистрация на администратор на лични данни в КЗЛД: 78128


"Агроком" ЕООД  осъществява дейността си в съответствие със Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни.

На 25.05.2018 г. влезе в сила Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016г. относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и за отмяна на Директива 95/46/ЕО (Общ регламент относно защитата на данните).

В тази връзка бихме искали да Ви уведомим, че Вашите лични данни се съхраняват и използват съобразено с Регламент 2016/679 (Общ регламент относно защитата на данните) и Законта за защита на личните данни (ЗЗЛД) и подзаконовите актове по прилагането му.

Лични данни, които обработваме

За да може да се обработи и изпрати дадена заявка, потребителя предоставя следните данни:

- имена

- email адрес

- адрес за доставка

- телефон

Как се използват подадените лични данни?

- Email адреса е необходим за да известим клиента, след като изпратим пратката. Не изпращаме информация за продукти или рекламни кампанни на посоченият при поръчката имейл адрес, както и не го предоставяме на трети лица за същите цели. 

- Имената, адреса за доставка и телефона са необходими за да се обработи поръчката и да се изпрати пратката до адреса на клиента. В процеса на обработка на поръчката е вероятно наш служител да Ви се обади за доуточнение на детайлите по заявката. Поради това, че доставката става с куриерска фирма, съгласието за предоставяне на тези данни на куриерската фирма е неотменна част от отношенията с rezachki.com и няма възможност за отказ от тази точка, освен в сличаите, в които избирате вариант за вземане на стоката от наш магазин.

При направена заявка през потребителската кошница, ситемата на сайта rezachki.com автоматично запазва вашият IP адрес, вида и версията на браузъра и операционната система с цел предотвратяване на измами.

Сайта rezachki.com не изисква задължителна регистрация на потребителски профил при поръчка.

Свързани външни сайтове използващи вашите данни

Уебсайтът rezachki.com използва Google Analytics за анализиране на трафика и потребителите. Събраната информация се предава на сървър на Google в САЩ и се съхранява там. Може да активирате IP анонимизация, което означава, че само част от IP адреса ви ще се запази на този сървър. Вие можете също така да предотвратите предаването на създадените с бисквитките, свързани с Вашето ползване на сайта данни (в т. ч. Вашия IP-адрес) на Google, както и обработката на тези данни от Google, като свалите и инсталирате съответната приставка за Вашия браузър. Ако не желаете тази информация да се използва от Google, можете да забраните използването на бисквитките.

Продължителност за съхранението на данни

Вашите лични данни се съхраняват само толкова, колкото е необходимо за изпълнение на заявката, след което се заличават. Възможно е да се наложи по-продължително съхранение единствено поради законови или правни наредби, изискващи това.

Право на информация и отказ

Вие може да изискате безплатно информация относно личните данни, които са били запазени от “АГРОКОМ” EООД, както и може по всяко време да оттеглите съгласието си за използването им в бъдеще. Имате право по всяко време да откажете вашите лични данни да бъдат събирани и обработвани, както и да поискате да бъдат заличени или коригирани. За целта изпратете имейл на agrokomsilistra@gmail.com.