Каталог

Потопяема помпа за кладенец Pedrollo DAVIS 4SKm

ГАЛЕРИЯ СНИМКИ
Потопяема помпа за кладенец Pedrollo DAVIS 4SKm Потопяема помпа за кладенец Pedrollo DAVIS 4SKm Потопяема помпа за кладенец Pedrollo DAVIS 4SKm Потопяема помпа за кладенец Pedrollo DAVIS 4SKm

Модел:  DAVIS 4SKm
Кат. №:  6605
Гаранция:  24 месеца
Наличност:  Няма в наличност

Цена: 633.00 лв
Бр:

Потопяема помпа за кладенец Pedrollo DAVIS 4SKm

Дебитна предна част с резба и скоба на мотора в неръждаема стомана AISI 304. Възвратен клапан от технополимер, високоустойчив, позволява тежеста на водната струя да бъде разпръсната без напрежение към водните колелета и дифузерите, и по този начин осигурява дълъг живот на помпата. - Работни колела от технополимер Lexan "General Electric" - Дифузери от технополимер Noryl GEN2 - Външен цилиндър от неръждаема стомана AISI 304 - Вал на помпата от неръждаема стомана AISI 304 - Предавателен съединител от синтерована неръждаема стомана AISI 316L - Предпазно устройство на кабел от неръждаема стомана AISI 304 - Защита IP68 за мотор "Erankin Electric" - Захранващ подводен кабел "FE4DM/Т". Стандартна доставка с 20 м кабел. - Регистриран модел. Този вид потопяеми помпи са предназначени за изпомпване на чиста вода от сондажни кладенци. Имат многостранно приложение - използват се за поливане, в домакинствата и в промишленоста. За разлика от дренажните потопяеми помпи, които имат напор до 10-12 м, потопяемата помпа за кладенец има по голям напор (воден стълб), а някои модели могат да се потапят и по надълбоко, което я прави подходяща за изпомпване на вода от голяма дълбочина.

Технически характеристики:

Захранване: монофазно
Мощност: 750 W
Максимален дебит: 55 л/мин
Максимален напор: до 68 м
Температура на флуида: до + 40 °C
Дълбочина на потапяне: до 40 м
Диаметър на помпата: 99.5 мм
Замърсеност на водата: само за чиста вода
Помпата е с 20 м кабел
Нето тегло: 11.5 кг

Помапата е с вграден кондензатор. Веднага след помпата трябва да се монтира възвратен клапан, за да не се връща водата в сондажа.

Характеристики на потопяема водна помпа Pedrollo DAVIS 4SKm може да изтеглите от ТУК

Указания за монтаж на сондажни помпи може да изтеглите от ТУК

СХЕМА ЗА МОНТАЖ НА ПОТОПЯЕМА ВОДНА ПОМПА С ХИДРОФОР

Напишете запитване

Вашето име:
Вашият имейл:
Телефонен номер:
Вашето запитване:
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Подобни артикули