Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Потопяема помпа за кладенец PEDROLLO DAVIS 4SKm

Производител: PEDROLLO
Модел: DAVIS 4SKm
Код: 6605

Кратко описание


Дебитна предна част с резба и скоба на мотора в неръждаема стомана AISI 304. Възвратен клапан от технополимер, високоустойчив, позволява тежеста на водната струя да бъде разпръсната без напрежение към водните колелета и ... Прочети още...

633.00 лв

  • Наличност: ИЗЧЕРПАН


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Дебитна предна част с резба и скоба на мотора в неръждаема стомана AISI 304. Възвратен клапан от технополимер, високоустойчив, позволява тежеста на водната струя да бъде разпръсната без напрежение към водните колелета и дифузерите, и по този начин осигурява дълъг живот на помпата. - Работни колела от технополимер Lexan "General Electric" - Дифузери от технополимер Noryl GEN2 - Външен цилиндър от неръждаема стомана AISI 304 - Вал на помпата от неръждаема стомана AISI 304 - Предавателен съединител от синтерована неръждаема стомана AISI 316L - Предпазно устройство на кабел от неръждаема стомана AISI 304 - Защита IP68 за мотор "Erankin Electric" - Захранващ подводен кабел "FE4DM/Т". Стандартна доставка с 20 м кабел. - Регистриран модел. Този вид потопяеми помпи са предназначени за изпомпване на чиста вода от сондажни кладенци. Имат многостранно приложение - използват се за поливане, в домакинствата и в промишленоста. За разлика от дренажните потопяеми помпи, които имат напор до 10-12 м, потопяемата помпа за кладенец има по голям напор (воден стълб), а някои модели могат да се потапят и по надълбоко, което я прави подходяща за изпомпване на вода от голяма дълбочина.

Технически характеристики:

Захранване: монофазно
Мощност: 750 W
Максимален дебит: 55 л/мин
Максимален напор: до 68 м
Температура на флуида: до + 40 °C
Дълбочина на потапяне: до 40 м
Диаметър на помпата: 99.5 мм
Замърсеност на водата: само за чиста вода
Помпата е с 20 м кабел
Нето тегло: 11.5 кг

Помапата е с вграден кондензатор. Веднага след помпата трябва да се монтира възвратен клапан, за да не се връща водата в сондажа.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: потопяема водна помпа, сондажна водна помпа, водна помпа за кладенец, водна помпа потопяема