Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

ПРЪСКАЧКИ

Филтрирано търсене
Ръчна пръскачка пулверизатор MATABI Style 1.5 л
Style1.5
Малки ръчни пръскачки - пулверизатори за разпръскване на препарати в дома, градината, както и за изп..
0

32.00 лв

Ръчна пръскачка MATABI BASIC 7 - 5 л
7
Леки пръскачки за използване в личното стопанство, двора, за пръскане на лозя, зеленчукови култури, ..
0

40.00 лв

Ръчна пръскачка STIHL SG 21 - 3 л
SG21
Градинската пръскачка STIHL SG 21 с ръчно управление е идеална за частни потребители, които желаят д..
0

63.00 лв

Ръчна пръскачка STIHL SG 31 - 5 л
SG31
Градинската пръскачка STIHL SG 31 е идеална за домакинства, които се грижат за градината си, като пр..
0

87.00 лв

-14 %
ПРОМО
Акумулаторна пръскачка DAEWOO
DAPS16-B
Нов дизайн акумулаторна пръскачка на реномираната корейска марка Daewoo. При тези акумулаторни пръск..
0

105.00 лв 90.00 лв

Акумулаторна пръскачка TOPGARDEN 16 л
16
Нов модел пръскачка захранвана от необслужваем оловен акумулатор с гел и мощна мембранна помпа ..
0

90.00 лв

Акумулаторна пръскачка MEGA TOOLS 16 л
.
Нов дизайн с високо качество, комфортна, икономична и ефективна при употреба електрическа гръбн..
0

95.00 лв

Акумулаторна пръскачка SICO 16 л
.
Нов дизайн с високо качество, комфортна, икономична и ефективна при употреба електрическа гръбн..
0

95.00 лв

Акумулаторна пръскачка TOPGARDEN 16 л - 2 в 1
2 в 1
Нов дизайн акумулаторна пръскачка с най високо качество, комфортна, икономична и ефективна при употр..
0

97.00 лв

Гръбна пръскачка MATABI SG 12 л
SG12
Произведена от здрав първокачествен материал, устойчив на УВ, устойчив на продуктите за растителна з..
0

109.00 лв

Гръбна пръскачка MATABI SG 16 л
SG16
Произведена от здрав първокачествен материал, устойчив на УВ, устойчив на продуктите за растителна з..
0

118.00 лв

Акумулаторна пръскачка RAIDER RD-BKMD03
RD-BKMD03
Изключително удобна за работа в малки стопанства, за пръскане на лозя, зеленчуци и нискостеблени ово..
0

130.00 лв

-7 %
ПРОМО
Акумулаторна пръскачка GARDENIA 2 в 1 16 л
2в1
Нов дизайн акумулаторна пръскачка с най високо качество, комфортна, икономична и ефективна при употр..
0

150.00 лв 140.00 лв

Акумулаторна пръскачка RAIDER RD-BKMD04
RD-BKMD04
Пръскачката е оборудвана с необслужваем оловен акумулатор с гел и мембранна помпа с пресостат, която..
0

149.00 лв

-16 %
ПРОМО
Акумулаторна пръскачка GARDENIA на количка с 5 м маркуч 16 л
.
Пръскачката е оборудвана с необслужваем оловен акумулатор с гел и мембранна помпа с пресостат, която..
0

190.00 лв 160.00 лв

Показани 1 от 15 | 49 (4 Страници)

ПРЪСКАЧКИ

Растителната защита е важен аспект от земеделските дейности и едно от най-ефективните средства за контрол на болести и вредители. Един от най-важните инструменти за растителна защита са пръскачките, които са на разположение в много различни варианти, включително моторни и електрически пръскачки.

Моторните пръскачки за растителна защита са обикновено задвижвани от горивни двигатели, които работят на бензин или дизелово гориво. Тези пръскачки могат да бъдат използвани за обработка на големи земеделски земи, като предлагат по-голям капацитет за носене на течности и повече мощност за прилагане на препаратите за растителна защита. При избора на моторна пръскачка е важно да се внимава при подбора на големината и мощността на двигателя според обработваната земя, както и да се отчита големината и типа на пръскачката, която ще се използва.

От друга страна, електрическите пръскачки за растителна защита използват електрически мотори и батерии, за да поддържат функционирането си. Тези пръскачки са по-леки и по-тихи в сравнение с моторните пръскачки, като са подходящи за по-малки земеделски земи. Електрическите пръскачки за растителна защита обикновено са по-малки по размер и имат по-малък капацитет за носене на течности, но те също могат да бъдат много ефективни за нанасяне на препаратите за растителна защита. При избора на електрическа пръскачка е важно да се внимава при избора на капацитета на батерията, която ще бъде използвана, и на големината на пръскачката.

Независимо от избора на пръскачка за растителна защита, е важно да се внимава при избора на правилния препарат и дозировката му. Неразумното използване на химикали може да има отрицателен ефект върху растенията и околната среда. Затова, преди да използвате препарат за растителна защита, е важно да се консултирате със специалист или да следвате инструкциите на етикета на продукта.

При избора на пръскачка за растителна защита също е важно да се внимава при подбора на правилния тип и размер на дюзите, които ще се използват. Различните видове дюзи предлагат различни степени на разпръскване и капацитет за нанасяне на течности. Така че, правилният избор на дюзите е от ключово значение за постигането на максимална ефективност от пръскачката.

В същото време, е важно да се внимава при подбора на правилната работна скорост на пръскачката. Различните видове растения и условия на земеделските земи изискват различни скорости на пръскане, за да се постигне максимална ефективност.

Изборът на правилната пръскачка за растителна защита е ключов фактор за успешното контролиране на болести и вредители върху земеделските култури. Моторните пръскачки са подходящи за по-големи земеделски земи, като предлагат повече капацитет за носене на течности и по-голяма мощност за нанасяне на препаратите за растителна защита. Електрическите пръскачки са по-подходящи за по-малки земеделски земи, като са по-леки и по-тихи в сравнение с моторните пръскачки. Въпреки това, независимо от избора на пръскачка, е важно да се внимава при избора на правилния препарат, дозировката и работната скорост, за да се постигне максимална ефективност и за да се гарантира защитата на растителните култури и околната среда. Също така, е важно да се използва подходяща защитна екипировка, като ръкавици и маска за лице, за да се предпазите от възможни опасности за здравето.

Важно е да се отбележи, че използването на химикали за растителна Не забравяйте, чепрепаратите за растителна защита може да имат отрицателни ефекти върху околната среда, ако не се използват правилно. Затова е важно да се внимава да не се изпускат препарати на открити водни площи или в близост до градски райони, където може да има риск от замърсяване на въздуха и водата.

В заключение, използването на пръскачки за растителна защита е един от най-важните инструменти за контролиране на болести и вредители върху земеделските култури. Изборът на правилната пръскачка е ключов фактор за постигане на максимална ефективност, а правилното използване на препаратите за растителна защита и вниманието към околната среда са от съществено значение за предотвратяване на нежелани ефекти върху околната среда.