Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Приставка глава с корда STIHL FS-KM

Производител: STIHL
Модел: FS-KM
Код: 41802000718

Кратко описание


Косата STIHL FS-KM AutoCut е идеалният инструмент за продължаване на работата във вашата градина, където обикновените косачки достигат до пределите на своите възможности. Тя е перфектна за почистване на труднодостъпни ъг... Прочети още...

189.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Косата STIHL FS-KM AutoCut е идеалният инструмент за продължаване на работата във вашата градина, където обикновените косачки достигат до пределите на своите възможности. Тя е перфектна за почистване на труднодостъпни ъгли, краища на тревни площи или неравни и обрасли с бурени места.

Снабдена с главата за косене STIHL AutoCut C 26-2, тази коса е особено подходяща за почистване на стени, огради, живи плетове и бордюри на пътеки. Главата за косене с две корди предлага разнообразие от дълготрайни корди, които позволяват ефективно изпълнение на различни дейности за косене. Предпазният щит над въртящите се корди предпазва от изхвърлянето на камъчета.

Косата FS-KM AutoCut е съвместима с всички КомбиДвигатели STIHL, като например КомбиДвигател STIHL KM 94 RC-E. Стандартът на практичната КомбиСистема на STIHL прави монтажа или смяната на КомбиИнструмента бърза и лесна.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: приставка кордова глава, приставка глава с корда, комби инструмент за косене