Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Приставка ролкова четка STIHL KB-KM

Производител: STIHL
Модел: KB-KM
Код: 46017404905

Кратко описание


Ролковата четка за почистване STIHL KB-KM от КомбиСистемата на STIHL е идеална както за професионални потребители, така и за домашни потребители, които извършват основно почистване. Този полезен допълнителен инструмент е... Прочети още...

698.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Ролковата четка за почистване STIHL KB-KM от КомбиСистемата на STIHL е идеална както за професионални потребители, така и за домашни потребители, които извършват основно почистване. Този полезен допълнителен инструмент е подходящ както за производствени халета, така и за павирани тераси на открито, като позволява ефективно отстраняване на дори упорито замърсяване от пода.

Високата ефективност на ролковата четка KB-KM се дължи на здравата четина и насрещната посока на въртене на ролката. Четината е достатъчно твърда, за да отстрани грубо замърсяване или утъпкана пръст, но също така е достатъчно мека, за да извади мръсотията от улеи или бразди на фугирани повърхности или неравни подове от естествен камък. Поставеният над ролката предпазен щит допринася за по-чиста и ефективна работа.

Ролковата четка за почистване KB-KM на STIHL може бързо и лесно да се свърже с всеки КомбиДвигател на STIHL, като например STIHL KM 111 R.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: приставка ролкова четка, комби инструмент ролкова четка