Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Приставка STIHL FS-KM с двустранен нож

Производител: STIHL
Модел: FS-KM нож
Код: 41402000218

Кратко описание


Ако имате нужда от косене на тревни площи с жилава трева, косата STIHL FS-KM GrassCut е идеалното помощно средство за вас. Тази моторна коса от КомбиСистемата на STIHL позволява на частните потребители и професионалистит... Прочети още...

183.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Ако имате нужда от косене на тревни площи с жилава трева, косата STIHL FS-KM GrassCut е идеалното помощно средство за вас. Тази моторна коса от КомбиСистемата на STIHL позволява на частните потребители и професионалистите ефективно да се справят с бурени, коприва или гъста тръстика. Специално проектираният двустранен нож за косене на трева STIHL GrassCut, който се предлага с тази коса, е идеален за тези приложения.

Косата STIHL FS-KM с нож за GrassCut 230-2 е лесна за употреба поради ниското си тегло. Пластмасовият щит предпазва от груби замърсявания, камъчета и парчета дърво, които могат да хвърчат по време на косене.

Можете да използвате косата FS-KM със STIHL GrassCut 230-2 с всички КомбиДвигатели на STIHL. За целта просто свържете косата с вашия КомбиДвигател, като например STIHL KMA 130 R, без да се налага използването на допълнителни инструменти.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: приставка нож за косене, приставка двустранен нож, комби инструмент за косене