Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Приставка за обдухване STIHL BG-KM

Производител: STIHL
Модел: BG-KM
Код: 46067405000

Кратко описание


Приставката за обдухване STIHL BG-KM е лек и ефективен КомбиИнструмент, подходящ за разнообразни приложения в поддръжката на градински площи и общински терени. Този инструмент е идеален както за професионални потребители... Прочети още...

221.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Приставката за обдухване STIHL BG-KM е лек и ефективен КомбиИнструмент, подходящ за разнообразни приложения в поддръжката на градински площи и общински терени. Този инструмент е идеален както за професионални потребители, които се занимават с почистване на листа, така и за частни собственици на къщи и градини, които желаят да почистят алеи и площи от листа и други растителни отпадъци.

При свързване с един от мощните КомбиДвигатели на STIHL, приставката за обдухване STIHL BG-KM разгръща своята голяма мощност на обдухване. Въпреки че увеличава общото тегло само с 1,8 кг, тя е много подходяща за продължителна употреба. Дължината от 89 см на STIHL BG-KM помага за удобна работна позиция.

За по-ефективно обдухване на листа на големи площи, можете да използвате опционалната извита плоска дюза STIHL вместо стандартната кръгла дюза. Това позволява по-широко и равномерно разпръскване на въздушния поток, което улеснява почистването на големи области.


Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: приставка духалка, приставка за обдухване, комби инструмент за обдухване