Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Ръчен трион за кастрене на клони STIHL PR 32 CW

Производител: STIHL
Модел: PR 32 CW
Код: 00008814111

Кратко описание


Трионите за кастрене на STIHL са идеални за бързо и точно рязане на дървета, отрязани клони или други дървени материали. Те се отличават с издръжливост и ергономична конструкция, базирана на висококачествени материали, к... Прочети още...

62.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Трионите за кастрене на STIHL са идеални за бързо и точно рязане на дървета, отрязани клони или други дървени материали. Те се отличават с издръжливост и ергономична конструкция, базирана на висококачествени материали, което гарантира ефективност и лесна употреба както за професионалисти, така и за любители градинари.

Трионите за кастрене STIHL PR 32 CW можете да отрязвате бързо и лесно дори по-дебели клони или дървен материал. Дългото острие от 32 см ви позволява да отрязвате клони с диаметър до 150 мм бързо и ефективно, като същевременно създавате гладки рязания. Групираните зъбци с отвори предотвратяват заклинването, като извеждат стърготините отрязването навън.

Трионите за кастрене STIHL PR 32 CW е изработена от легирана въглеродна стомана, която осигурява траен остър ръб. Ръкохватката с кука от стабилна букова дървесина предлага сигурен захват и добро предаване на сила по време на работа. С тегло от само 230 грама, тази кастрачка е най-леката в серията на кастрачките за клони на STIHL.

STIHL PR 32 CW е отличена със знака за качество KWF-Profi от Германския център за горски технологии, което гарантира нейната надеждност и високи стандарти на изработка.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: трион за клони, градински трион, ръчен трион, трион за кастрене, овощарски трион