Каталог

Резачки за дърва / моторни триони 5200 за 2 бр.

ГАЛЕРИЯ СНИМКИ
Резачки за дърва / моторни триони 5200 за 2 бр. Резачки за дърва / моторни триони 5200 за 2 бр. Резачки за дърва / моторни триони 5200 за 2 бр. Резачки за дърва / моторни триони 5200 за 2 бр. Резачки за дърва / моторни триони 5200 за 2 бр. Резачки за дърва / моторни триони 5200 за 2 бр. Резачки за дърва / моторни триони 5200 за 2 бр. Резачки за дърва / моторни триони 5200 за 2 бр.

Модел:  5200
Кат. №:  9522
Гаранция: 
Наличност:  Няма в наличност

Цена: 180.00 лв
Бр:

Резачки за дърва / моторни триони 5200 за 2 бр.

Конструктовно тези резачки за дърва са с антивибрационна система на тампони като горивният резервоар заедно с ръкохватките е отделен от корпуса и режещия апарат както при професионалните машини за допълнително намаляване на вибрациите. Резачките са оборудвани с регулируема маслена помпа , а въздушният филтър е пластмасов, което позволява миенето му и по този начин се удължава животът му. Не мийте въздушният филтър с бензин, разредители, ацетон, зашото го разяждат! Използвайте малка бояджийска четка с течаща хладка вода и веро. Метален корпус. Много добро съотношение цена / качество. Всички части на машината са метални, като изключение правят стартерната ролка, палците, червяк на маслената помпа, филтър, които са изработени от пластмаса, поради обяснимо технически причини, свързани с нормалната и безопасна работа на резачката. Твърдението, че моторните триони от този ценови клас са с пластмасови бутала е абсурдно и се прави от технически незапознати с тази (и не само) техника лица!

Двигател: двутактов, бензинов
Обем на двигателя: 52 куб. см.
Мощност кВт: 2 про 8000 об/мин
Обороти на празен ход: 2800 об./мин.
Максимални обороти: 12000 об./мин.
Дължина на шината: 40 см.
Обем бензинов резервоар: 550 мл
Обем маслен резервоар: 260 мл
Тегло: 12.5 кг.

Моторният трион пристига при клиента в напълно сглобено състояние, като клиента трябва да си поставите шината и веригата.

Окомплектовка:

  1. Резачка за дърва Viki 5200 - 2 бр.
  2. Шина 40 см. - 2 бр.
  3. Верига 40 см. - 2 бр.
  4. Комплект инструменти за монтаж и демонтаж - 2 бр.
  5. Пила за заточване - 2 бр.
  6. Предпазител за веригата - 2 бр.
  7. Инструкция за експлоатация - 2 бр.

Изпращаме с куриерска фирма до всяка точка на страната с наложен платеж (плащате в момента на доставка) с опция "Отвори и виж преди да платиш".

Двигателят работи с омаслен бензин в съотношение 1:40 или 25 мл. бездимно масло за високооборотни двутактови двигатели (за препоръчване масло на Щил или Хускварна) на 1 л. бензин A95.

ВНИМАНИЕ! В интернет се предлагат подобни модели моторни триони - резачки за дърва с неотговарящи обявени параметри и качество, които може да са опасни. Препоръчително е да избягвате закупуването на такива машини от търговци с неясен произход. Бъдете внимателни!

Посочената цена е валидна при поръчка през интернет или заявка по телефона. Цената в магазините на фирмата е различна от обявената тук.

Предлагаме и резервни части, и консумативи за всички модели китайски резачки за дърва.

Напишете запитване

Вашето име:
Вашият имейл:
Телефонен номер:
Вашето запитване:
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Подобни артикули