Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Акумулаторна резачка за дърва STIHL MSA 70 C-B с батерия и зарядно

Производител: STIHL
Модел: MSA 70 C-B
Код: MA040115830

Кратко описание


Ако желаете да използвате акумулаторния верижен трион STIHL MSA 70 C-B за поддръжка на двора и градината около дома или за занаятчийски дейности, ако все още не разполагате с акумулаторна батерия и зарядно устройство от ... Прочети още...

849.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Ако желаете да използвате акумулаторния верижен трион STIHL MSA 70 C-B за поддръжка на двора и градината около дома или за занаятчийски дейности, ако все още не разполагате с акумулаторна батерия и зарядно устройство от системата STIHL AK, този комплект е отличен избор. В допълнение към универсалния STIHL MSA 70 C-B, той включва литиево-йонна батерия STIHL AK 30 и стандартно зарядно устройство STIHL AL 101. Универсалният верижен трион ще ви помогне ефективно при рязането, например на клони на дървета и храсти или при обработването на дървесина. При това, той е толкова тих, че можете да работите без средства за защита на слуха и в райони с наложени ограничения на шума като жилищни квартали.

Благодарение на мощния, енергийно ефективен двигател EC и включената в серийната окомплектовка 30 см режеща гарнитура с режеща верига 1/4" P Picco Micro 3 (PM3) и водеща шина STIHL Rollomatic E Mini, получавате надеждно чисто рязане.

Оптималният баланс на уреда, както и гумираната ръкохватка с ергономичен лост, предлагат много комфорт и осигуряват отлична ергономичност. С помощта на лоста за управление с функция на потенциометър можете да регулирате безстепенно оборотите на вашия верижен трион. Можете да обтегнете бързо и сигурно режещата верига на MSA 70 C-B с устройството на STIHL за бързо обтягане на веригата, без да е необходим инструмент. Допълнителната спирачка на веригата QuickStop Super повишава безопасността, тъй като режещата верига спира веднага, щом отпуснете задната ръкохватка. Благодарение на прозрачния резервоар за масло, винаги виждате нивото на маслото.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да видите колко дълго можете да работите с вашия акумулаторен верижен трион STIHL MSA 70 C-B и колко време е необходимо за зареждане на поставената акумулаторна батерия.

Технически характеристики:

K-фактор съгласно 2006/42/EО: 2 м/сек²
K-фактор съгласно 2006/42/EО: 2 dB(A)
Номинално напрежение: 36 V
Тегло 2,9 кг: 1)
Ниво на звуково налягане: 83 dB(A) 2)
Ниво на звукова мощност: 91 dB(A) 2)
Ниво на вибрации ляво/дясно: 3,2/3,4 м/сек² 3)
Стъпка на веригата: 1/4"P
Акумулаторна технология: литиево-йонна
Препоръчана акумулаторна батерия: AK 30
Продължителност на работа с AK 10: до 18 мин 4)
Продължителност на работа с AK 20: до 40 мин 4)
Продължителност на работа с AK 30: до 45 мин 4)
Акумулаторна система: AK
1)Без батерия, с шина и верига
2)K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A)
3)K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2 м/сек²
4)Посочените данни са приблизителни и зависят от употребата на уреда.


Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: акумулаторна резачка за дърва stih, акумулаторен трион stihl, акумулаторен верижен трион stihl