Каталог

Самоходна акумулаторна косачка Stihl RMA 2 RT - мулчиране


Модел:  RMA 2 RT
Кат. №:  63570111400
Гаранция:  24 месеца
Наличност:  Няма в наличност

Цена: 973.00 лв
Бр:

Самоходна акумулаторна косачка Stihl RMA 2 RT - мулчиране

Косачката за мулчиране STIHL RMA 2 RT се справя без бензин и кабел: тя се задвижва посредством надеждната акумулаторна система PRO на STIHL, чиито висококачествени литиево-йонни акумулаторни батерии се използват и в професионалните уреди STIHL. Акумулаторните батерии разполагат с достатъчно енергия, за да се окосят и средно големи градински площи. Като специална косачка за мулчиране RMA 2 RT дава възможност за много бърза работа. Фино отрязаната трева в един работен ход остава на окосената площ като естествена тор. Така отпада обичайното често изпразване на коша за трева. За по-голяма ефективност при работа с тази акумулаторна косачка STIHL освен това се грижи и нейният рентабилен Eco режим. С практичните бързи връзки Quick-Fix на ръкохватката след употреба градинският уред се съхранява или транспортира безпроблемно и компактно. Предлага се без батерия и зарядно, като може да се окомплектова с такива по Ваш избор. 

Технически характеристики:

Ширина на косене см: 46
Височина на косене мм: 28-85
Тегло кг: 23
Ниво на шума, гарантирано LWAd dB(A): 90
Ниво на шума, измерено LWA dB(A): 88
Ниво на вибрации ahw м/сек²: 1.4
Коефициент на неопределеност K м/сек²: 0.7
Коефициент на неопределеност KpA dB(A): 2
Ширина на уреда см: 50
Височина на уреда см: 105
Дължина на уреда с кош см: 140
Стартиране ES (електростарт)
Спиране: MS (спирачка на двигателя)
Задвижване: 1 V (1 предна скорост)
Двигател, вид: акумулаторна батерия, 36 V
Скорост км/ч: 4
Функция мулчиране: да, серийна
Материал на корпуса: стомана
Акумулаторна технология: литиево-йонна PRO

Серийно оборудване

Ръкохватка за носене

В корпуса e вградена една ръкохватка за носене, която улеснява товаренето на уреда и може да се използва и за закрепването му.

Бързи връзки Quick-Fix

Осигуряват бързо и лесно затягане и разхлабване на държачите на ръкохватката.

Сгъваема ръкохватка

Благодарение на сгъваемата ръкохватка косачките на STIHL се транспортират бързо и без усилие. Освен това така сгънати те са много компактни за съхранение.

Есо режим

С активиран Есо режим оборотите на двигателя автоматично се адаптират към текущо необходимата мощност, за да се коси максимално енергийно ефективно и продължително.

Функция мулчиране

Окосената трева се надробява на фини частици и се разпределя равномерно върху окосената площ като й връща обратно влагата и отнетите хранителни вещества. Едновременно с това пестите и време, тъй като отпада необходимостта от отстраняване на окосената маса.

Лесно движещи се колела

Лесно движещите се колела на нашите акумулаторни косачки са много здрави и имат дълъг живот на експлоатация. За да се осигури при косене маневриране без усилие и перфектно спазване на зададената посока, те са оборудвани с тракционен и устойчив профил.

Настройка височината на косене по осите

Настройката на височината става чрез регулиране по оста на задните колела и самостоятелно регулиране на предното колело. Така височината на косене може бързо и лесно да бъде адаптирана към даденостите на тревната площ и употребата.

Корпус от стоманена ламарина

Здравина: Изключително устойчивата рамкова конструкция от стоманена ламарина остава в отлична форма и при тежки условия на работа. Тя се състои от три здрави метални части. Косачката реагира бързо и за това маневрирането с нея е лесно.

Супер удобна гумирана ръкохватка

Осигурява много ергономично и приятно на допир държане, тъй като лостът за спирачка на двигателя се притиска перфектно зад нея.

Нож за мулчиране

Със специално оформения нож за мулчиране тревата се отрязва постепенно и след това се надробява на фини частици в корпуса на косачката, които падат върху вече окосената тревна площ. По този начин тревата получава обратно влага и хранителни вещества.

Колесен механизъм

Колесният механизъм улеснява преди всичко косенето на големи площи и по наклони. Някои акумулаторни косачки STIHL са оборудвани с колесен механизъм.

Напишете запитване

Вашето име:
Вашият имейл:
Телефонен номер:
Вашето запитване:
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Подобни артикули